Лайм

Як виглядає особняк з фільму "Один вдома" через 30 років - він настільки мінімалістичний, що грабіжникам й нічого вкрасти

Тепер будинок оформлений в світлих тонах

У 2020 році різдвяній комедії "Один вдома" виповнилося 30 років, а знаменитий особняк, в якому хлопчик Кевін поодинці боровся з грабіжниками, все ще на місці. Правда, дизайн будинку за ці роки придбав трохи інший вид.

Нинішні власники особняка змінили інтер'єр кімнат, і там вже немає такої кількості меблів, як під час зйомок. До того ж змінилася і колірна гамма, пише The Sun.

Фото: 20th Century Fox

Наприклад, сімейна кухня Маккаллістерів була настільки темною, що ідеально підходила для укриття від злочинців. Однак через 30 років вона виглядає зовсім інакше - червоно-зелені фасади замінені на білі.

Кухня 30 років тому Фото: 20th Century Fox

Кухня зараз Фото: Coldwell Banker

Змін торкнулася також сходи, по якій так любив бігати Кевін. Тепер замість червоного килима сходинки прикрашає сіра доріжка.

Сходи 30 років тому Фото: 20th Century Fox

Сходи зараз Фото: Coldwell Banker

Зовсім мінімалістичною стала спальня батьків Кевіна. Але фани "Один вдома" будуть раді дізнатися, що в головній кімнаті особняка, незважаючи на минулі роки, як і раніше стоїть ліжко з балдахіном.

Спальня батьків Кевіна Фото: 20th Century Fox

Спальня зараз Фото: Coldwell Banker

Кабінет 30 років тому Фото: 20th Century Fox

Кабінет зараз Фото: Coldwell Banker

  • Помилуйтеся на твори кондитера, яка перетворила будинок Кевіна з фільму "Один вдома" в імбирний пряник висотою 1,5 метра. Солодкий шедевр створили на честь 30-річчя різдвяної комедії.
  • Дивіться також на theLime, як актриса Кетрін О'Хара, яка зіграла маму Кевіна, через 30 років повторила свою знамениту сцену з другої частини комедії. Відео стало вірусним в соцмережах і призвело шанувальників "Один вдома" в захват.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм