Лайм

Впустили тихо і мирно: російська ведуча, яка відвідувала Крим, похвалилася фото з Києва

Дана Борисова приїхала на зйомки

Російська телеведуча Дана Борисова, яка в 2017 році відвідала окупований РФ Крим і публічно назвала його російським, приїхала до Києва.

Про це 43-річна знаменитість повідомила на своїй сторінці в Instagram. Поїздка в Україні виявилася не туристичною - Борисова приїхала на зйомки російського шоу "Пацанки 4".

Між зйомками ведуча прогулялася Києвом, а фото виклала у свій мікроблог. Борисова також розповіла, що має намір зустрітися зі своїми друзями - українським артистами Віталієм Козловським і групою "НеАнгели".

"Після зйомок збираюся зі своїми друзями, українськими артистами, з якими свого часу нехило тусувалися ще в тому житті з горілкою і салом. Віталій Козловський, Не ангели, сподіваюся всіх побачити", - написала телеведуча.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dana Borisova (@danaborisova_official)

Дана Борисова також розповіла, що її без проблем пустили в Україну, хоча вона і порушила українське законодавство, відвідавши анексований півострів.

"До речі, про зустріч з прикордонниками і митницею. Вони заходили двічі, о пів на третю ночі і о пів на сьому ранку, задавали, звичайно питання і трохи потрясли речі. Але впустили до Києва, спокійно, тихо і мирно. Так що все сюди. Ми за мир і дружбу ", - зазначила російська телезірка.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси