Лайм

Секс-скандал навколо Кевіна Спейсі отримав несподівану розв'язку

Це єдина справа щодо актора, яка дійшла до суду

У США прокуратура закрила справу проти голлівудського актора Кевіна Спейсі, якого звинувачували в сексуальному домаганні до 18-річного сина телеведучої Хезер Юнру.

Як повідомляє BBC, в заяві прокуратури йдеться, що таке рішення було прийнято в зв'язку з "недоступністю свідка, який подав скаргу".

Передбачуваний потерпілий скористався правом не свідчити проти себе на слуханнях у зв'язку з пропажею його мобільного телефону, який був ключовим доказом. Раніше він стверджував, що відправляв з нього повідомлення своїй дівчині під час докучань Спейсі.

Захист Кевіна стверджувала, що молода людина могла видалити зі смартфона дані, які могли б підтвердити невинність актора. Спейсі загрожувало до п'яти років позбавлення волі.

  • Звинувачення проти Кевіна Спейсі висунула колишня ведуча бостонського телебачення Хезер Юнру. Вона стверджувала, що актор намагався згвалтувати її сина в 2016 році в одному з барів міста Нантакета, перед цим напоївши його.
  • У сексуальних домаганнях і насильстві Спейсі звинуватили в цілому більше 30 чоловіків, але тільки одна справа дійшла до суду.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси