Лайм

Кеті Перрі позбулася хіта з 2 млрд переглядів на YouTube: ось що сталося

Співачку визнали винною в плагіаті

Американська співачка Кеті Перрі позбулася авторських прав на свій хіт Dark Horse. Виконавиця незаконно скопіювала музику з треку Joyful Noise репера Маркуса Грея (Flame) для своєї пісні.

Такий вердикт виніс федеральний суд Лос-Анджелеса у понеділок, 29 липня, пише The New York Times. Відомо, що позов щодо співачки був поданий в 2014 році.

Flame звинуватив Перрі в плагіаті, заявивши, що співачка скопіювала музичну складову його християнського треку Joyful Noise. Репер також звинуватив Кеті в тому, що вона зруйнувала його репутацію в колах віруючих, оскільки тепер його асоціюють з чаклунством і чорною магією.

Кліп Кеті Перрі на пісню Dark Horse був опублікований в лютому 2014 року і з тих пір набрав вже більше 2 мільярдів переглядів в YouTube. У той час, як відео Joyful Noise переглянули значно менше користувачів мережі - всього 2 мільйони.

Кеті Перрі - Dark Horse

Flame - Joyful Noise

  • Раніше Кеті Перрі виграла суд у черниць: зірка придбала колишній монастир Римської католицької церкви, щоб перетворити його в свій будинок.
  • Популярна українська виконавиця Оля Полякова іронічно "наїхала" на зірку, яка "сплагіатила" її фірмовий головний убір - кокошник. На цей раз дісталося американській співачці Кеті Перрі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси