Лайм

Пристрасті на Міс Україна-2019: фаворитка конкурсу поскаржилася на цькування через розмір грудей

Чим ближче фінал, тим спекотніше розпалюються навколо нього всілякі пристрасті

Чим ближче фінал конкурсу краси "Міс Україна-2019", а відбудеться він вже 12 вересня, тим спекотніше розпалюються навколо нього всілякі пристрасті. Так, наприклад, цього тижня розгорівся скандал навколо учасниці з Одеси Марини Кіосе. Користувачі соцмереж масово стали звинувачувати дівчину в збільшенні грудей, що забороняється правилами конкурсу.

Примітно, що це не перший скандал за участю одеситки, однак цього разу їй вдалося довести свою правоту. 23-річна модель навідалася до лікаря і після обстеження на камеру присоромила хейтерів у мережі (відео дивіться нижче).

Володарка ефектної зовнішності та великої кількості лайків у соцмережах Марина Кіосе не вперше відбивається від шквалу критики. На початкових етапах конкурсу дівчині довелося виправдовуватися перед аудиторією через родинні зв'язки з директором "Міс Україна" Вікторією Кіосе. Модель доводиться їй рідною сестрою, а це, як зауважили в мережі, неодмінно підвищить її шанси на перемогу. У свою чергу, учасниця всіляко намагалася доводити, що проходила кастинги на загальних підставах.

Тепер же одеситку звинуватили в заграванні з пластикою. На думку деяких її фоловерів в Instagram, пишні груди настільки мініатюрної та витонченої Кіосе ніяк ніяк не можуть бути справжніми. А будь-яка форма неприродності, як відомо, правилами конкурсу суворо заборонена.

"Навіщо ви брешете, що у вас свої груди? Видно ж - силікон", "Натуральні груди такого розміру не можуть так виглядати", "А то не видно, що тут працював хірург", - почали писати під знімками конкурсантки.

Заручившись увагою допитливих операторів ТСН, Марина Кіосе вирушила до фахівця, який провів огляд її грудей на камеру. Як зазначив пластичний хірург, існують три способи напевно дізнатися, чи справжні у дівчини груди. Застосувавши їх всі, він запевнив хейтерів моделі, що випадок винятковий:

"Марині дуже пощастило. Груди справжні", - уклав хірург.

У своєму спілкуванні з журналістами Кіосе зазначила, що не так рада цьому доказу, скільки здивована, що людей хвилюють такі питання:

"Мене бентежить, що людей більше цікавить це, а не те, що я написала книгу, я поставила танцювальну постановку на 450 осіб, я працюю на телебаченні ..." - зазначила модель.

Нагадаємо, цього року за корону та заповітний титул "Міс Україна" позмагаються 25 дівчат. Імена та фото учасниць нещодавно з'явилися на сторінці конкурсу у Facebook.

  • Всесвітньо відома топ-модель Аліна Байкова поділилася з шанувальниками спокусливим знімком з України. 30-річна красуня приїхала до рідного Кропивницького (колишній Кіровоград), де позасмагала топлес.
  • Американська акторка Демі Мур, яка є любителькою вишиванок, приміряла стильне вишите плаття українського бренду Vita Kin.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси