Лайм

Батько наказував розносити гостям марихуану: син Майкла Дугласа зробив скандальне зізнання

Ставши дорослим, Кемерон Дуглас неодноразово потрапляв в неприємності через наркотики

40-річний син Майкла Дугласа Кемерон випустив книгу мемуарів "Довгий шлях додому", в якій заявив, що в дитинстві знаменитий батько наказував йому розносити гостям марихуану на вечірках.

Видання Mirror пише, що книга, крім скандальних зізнань про відносини з 75-річним Майклом Дугласом, включає розповіді про перебування Кемерона в тюрмі і його боротьбу з наркозалежністю.

В одному уривку чоловік описує, як за наказом батька роздавав дорослим джойнти- самокрутки з марихуаною.

"Навіть будучи дуже маленьким я бігав з джойнтами туди-сюди. Тато говорив: "Ей, віднеси це своєму дядькові", і я ніс, лише через роки усвідомивши, що це було, - пише він. - Коли я ставав старше, я лазив по балконах і бачив більше, ніж повинен був: красиві дорослі робили те, що роблять красиві дорослі, що живуть у надлишку".

У Майкла і Кемерона були напружені стосунки протягом багатьох років: у 1999 році син Дугласа був вперше заарештований за зберігання наркотиків, а в 2005 році історія повторилася: поліція виявила в машині Кемерона шприц, повний рідкого кокаїну. Приблизно в цей же час він приймав метамфетамін - психостимулятор з дуже високим потенціалом до формування залежності.

Кемерон був засуджений до семи років тюремного ув'язнення, і Майкл визнав, що в'язниця - кращий шанс для його сина очиститися.

Кемерон Дуглас - син Майкла від першого шлюбу з дружиною Діандрою Лукер. Сьогодні він виховує дворічну дочку Луа разом з давньою подругою Вівіан Тібес. Також він працює над відновленням своєї акторської кар'єри, тепло спілкується з батьком і відчуває глибоку вдячність за те, що його родина ніколи від нього не відверталася.

  • Раніше Кетрін Зета-Джонс поділилася рідкісним фото з батьком чоловіка: скоро Кірку Дугласу виповниться 103 роки
  • У 2019 відразу кілька зірок випустили скандальні мемуари. Так, Демі Мур у своїй книзі розповіла шокуючу історію, як її згвалтував літній знайомий матері.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси