Лайм

Принц Гаррі і принц Вільям відповіли на чутки про причини розколу в королівській родині

ЗМІ писали, що Вільям знущався над молодшим братом і його дружиною Меган Маркл

Королівська родина щосили бореться з чутками про причини свого розколу. Принц Гаррі і принц Вільям поспішили спростувати заяви про те, що брати посварилися, тому що Вільям погано ставився до Меган Маркл, пише BBC.

Приводом для спільної заяви онуків королеви Єлизавети стала історія в газеті Times of London. У ній сказано, що герцог і герцогиня Сассекські відчували, що Вільям їх "витісняє" і "постійно знущається".

"Не дивлячись на спростування, в британській газеті прозвучала неправдива історія, в якій обговорювалися відносини між герцогом Сассекським і герцогом Кембриджським. Для братів, які так глибоко опікуються проблемами, пов'язаними з психічним здоров'ям, такі провокаційні висловлювання є образливими і потенційно шкідливими", - відповіли Гаррі та Вільям.

Газета послання принців коментувати не стала, але визнала, що інформацію про знущання принца Вільяма оскаржили інші джерела, "близькі до братів".

У жовтні Гаррі на питання про розлад стосунків з братом сказав, що хоча в даний момент вони йдуть різними дорогами, він дуже любить Вільяма. Сам принц Вільям, з чуток, висловив жаль з приводу того, що тепер вони не "команда", і кожен з братів тепер "сам по собі".

  • Принц Гаррі допоміг Меган Маркл отримати роботу в Disney. Саме він розповів директору Disney Бобу Айгер про бажання дружини займатися озвученням фільмів.
  • Сім'я Меган Маркл засудила рішення королівської пари почати незалежне життя. Батько і зведена сестра не підтримали вибір герцога і герцогині Сассекських.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси