Лайм

Харві Вайнштейна визнали винним у сексуальному насильстві - який термін загрожує продюсеру

Вранці 24 лютого суд присяжних виніс свій вердикт

У США тривають суди у справі про сексуальне насильство і домагання, в яких десятки жінок звинуватили продюсера Харві Вайнштейна. Вранці 24 лютого на п'ятий день нарад суд присяжних з семи чоловіків і п'яти жінок виніс свій вердикт та визнав 67-річного Вайнштейна винним за двома пунктами.

Як повідомляє CNN, за звинуваченням у згвалтуванні вже колишньому продюсеру загрожує до чотирьох років, за злочинні дії сексуального характеру - від п'яти до 25 років позбавлення волі. Вироку Вайнштейн чекатиме під вартою.

Фото: Getty Images

У хижацькому сексуальному насильстві провину Вайнштейна визнали недоведеною. У зворотному випадку йому загрожував би довічний термін. Дата винесення вироку поки залишається невідомою.

  • Більше 30 жінок погодилися відмовитися від позовів проти Харві Вайнштейна. Сума угоди, яку уклала з ними захист продюсера, вражає.
  • Раніше на себе наклав руки колишній чоловік норвезької принцеси, який звинуватив Кевіна Спейсі в домаганнях. Письменник Арі Бен скаржився на самотність і проблеми з алкоголем.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси