Лайм

Він виріс як особистість: Девід Бекхем заступився за рішення принца Гаррі почати нове життя

Батько чотирьох дітей цілком підтримав бажання Гаррі захистити дружину і сина від атак жовтої преси

Девіда Бекхема і принца Гаррі пов'язує давня дружба, але після того, як онук королеви Єлизавети відмовився від королівського життя заради спокійного життя з Меган Маркл і сином Арчі, зірка футболу став поважати його ще сильніше.

Фото: Getty Images / bustle.com

"Я не говорив з Гаррі про його переїзд [в Канаду]. Ми спілкуємося як друзі, і це для мене найголовніше, - сказав 44-річний Бекхем виданню Entertainment Tonight. - Я думаю, що йому подобається бути молодим батьком, і саме про це ми завжди говорили. Коли ви стаєте батьком, для вас усе змінюється".

Сам футболіст в шлюбі з Вікторією Бекхем виховує 20-річного Брукліна, 17-річного Ромео, 15-річного Круза і 8-річну Харпер, тому переживання Гаррі йому дуже зрозумілі.

"Він завжди мав потребу в щасті. Ми любимо його, і він дивовижна людина - і це найголовніше. Але я пишаюся тим, що він виріс як особистість і став тією людиною, якою хоче бути кожен батько, - сказав Девід. - Кожен батько хоче любити своїх дітей, і це те, що я бачу в ньому".

Нагадаємо, що однією з причин відмови Гаррі і Меган від королівських повноважень стало бажання позбутися переслідувань папарацці, покінчити з брехливими новинами і расистськими образами, які Маркл регулярно отримувала від недоброзичливців.

"Мій найглибший страх - що історія повториться. Я бачив, що відбувається, коли того, кого я люблю, перетворюють на продукт масового споживання до такої міри, що його більше сприймають як реальну людину, - сказав принц. - Я втратив матір і тепер я бачу, як моя дружина стає жертвою тих самих могутніх сил", - сказав він в офіційній заяві.

  • Близький друг принца Гаррі і Меган Маркл розповів, переїзд до Канади не розв'язав їхню проблему з папараці. Тим часом, молода родина всього лише хотіла нормального життя, а Гаррі намагався захистити дружину від нападок преси.
  • Раніше ведуча шоу "Х-фактор" і колишня принца Гаррі наклала на себе руки - кажуть, справа в цькуванні преси. Керолайн Флек було всього 40 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси