Лайм

Слава Камінська емоційно відреагувала на заяву екс-дружини Серьоги про викрадення дітей

Співачка прокоментувала ситуацію в Instagram

Українська співачка і мама двох дітей Слава Камінська прокоментувала скандал, який розгорівся навколо репера Серьоги (Сергія Пархоменка). Днями колишня дружина музиканта Поліна Ололо звинуватила його у викраденні спільних синів - Марка і Платона.

Солістку "НеАнгелів" зачепила ця ситуація, оскільки вона сама недавно пережила розставання з чоловіком. Співачка написала в Instagram емоційний пост, який супроводила архівним знімком з пологового будинку.

"Чому чоловік, в якого ми закохуємося, і цей же чоловік після розлучення - це різні люди? Куди дівається весь трепет, турбота, любов? Повага до жінки, яку з дитинства прищеплюють батьки?", - обурюється Слава.

Камінська вважає, що чоловіків, які змогли гідно закінчити стосунки залишилося дуже мало. "Моральне насильство, постійний тиск, погрози, розділ майна, викрадення дітей. Що вами керує? Хіба жінка, яка 9 місяців береже в собі нове життя, а потім повністю розчиняється в материнстві на багато років заслуговує такого ставлення?", - пише артистка.

В кінці поста солістка "НеАнгелів" звернулася до чоловіків, а також висловила слова підтримки колишній дружині Серьоги.

"Чоловіки, будьте мудріші. Умійте відпускати і думайте, в першу чергу, про дітей, а не про власне его! Поліна Ололо, дуже хочеться, щоб Ваша ситуація скоріше вирішилася", - написала Слава.

Поліна Ололо і Сергій Пархоменко Фото: instagram.com/polina_lola

  • Раніше Поліна розповіла про той день, коли Серьога відібрав у неї дітей. За словами дівчини, репер забрав синів просто з вулиці і відвіз у невідомому напрямку.
  • Репер Серьога заявив про намір стати громадянином України. За словами музиканта, зараз у нього є посвідка на постійне проживання, яку він отримав ще в 2014 році.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси