Лайм

Не заклик до насильства: Микита Добринін заступився за Регіну Тодоренко

Телеведучий прокоментував скандал

Герой реаліті "Холостяк-9" Микита Добринін заступився за телеведучу Регіну Тодоренко, яка піддалася жорсткій критиці в мережі після різких слів про домашнє насильство.

Ведучий написав в Instagram пост, в якому поміркував на тему насильства в сім'ї, а також завив, що хоче стати на захист колеги. За його словами, Регіна своїм щасливим життєвим прикладом всім і так давно показала, що вона за здорову поведінку, здорові стосунки з чоловіком. А то, що було в недавньому прямому ефірі - не заклик до насильства, просто вона не ті слова вклала в свої думки.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

"Дуже показово, як в такий момент поводиться оточення. Чим все ці злі коментарі з боку медіа та хейтерів в мережі краще Регіни? Чим добрішими або мудрішим? Я проти насильства і я проти цькування. З цієї всієї історії можна винести дуже цінний урок - ми, публічні люди, блогери, не завжди тверезо оцінюємо відповідальність за слова, які вимовляємо. Цьому теж потрібно вчитися, щоб не повторювати помилок", - зазначив Добринін.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Nikita Dobrynin (@nikitadobrynin)

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко різко висловилася про домашнє насильство - телеведуча порадила жертвам запитати себе, що вони зробили, щоб їх не били. Ведуча публічно вибачилася, але скандал не вщухає досі. Тодоренко втратила звання "Жінки року" від журналу Glamour, а великі бренди оголосили про припинення співпраці з телеведучою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси