Лайм

Мою дружину позбавили роботи і грошей: Влад Топалов висловився про наслідки скандалу з Регіною Тодоренко

Співак записав емоційне послання про смерть друга і проблеми його сім'ї

Чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов розплакався в прямому ефірі в Інстаграм: співак розповів про смерть друга-звукорежисера і звернувся до хейтерів, які цькують в мережі його дружину.

Фото: instagram.com/vladtopalovofficial

"Ви стільки обрушили гівна на мене, на мою сім'ю. Бог вам суддя, я і сам не святий. Але відхід Діми [Доброго] мені в черговий раз нагадав, що є в житті речі важливі, а є неважливі. Все, що ви маєте проти мене, моєї дружини, моєї сім'ї, - це все неважливо. Як би ви там не розривалися від злості на своїх диванах, від заздрості, ненависті - ви не важливі. Життя моєї сім'ї і здоров'я - це важливо. Я вас не боюся. А ось відходу близьких я боюся, - сказав Топалов. - Я вам чесно скажу, моя сім'я пережила важкий стрес за останні 5 днів. Завдяки вам мою дружину позбавили всього, чого вона досягла - звань, проектів, контрактів, роботи, грошей, всього".

Співак поскаржився, що бути добрим - складно, але це те, до чого він хоче.

"Ви ненавидите мене, мою дружину, а я ненавиджу вас. Я готовий вбити кожного з вас, ви гото ви вбити мене, мою дружину, мою дитину. Ви бажаєте мені і моєму синові згоріти у вогні. Моєму синові рік і 4 місяці, а ви бажаєте нам згоріти у вогні. Було б чудово, якби ми навчилися бути добрішими. Людина образила тебе до глибини душі, як, напевно, моя дружина когось із вас, а ви - нас. І взяти в цей момент, не хотіти спалити одне одного в огні, а сказати: я тебе прощаю", - заявив він.

Пізніше в Інстаграм Влад Топалов опублікував примирливий пост, в якому запропонував користувачам мережі "рухатися далі". "Я втомився від всієї цієї злості і ненависті. Чесно. Зла не тримаю ні на кого", - написав він.

  • Нагадаємо, що в минулі вихідні навколо Регіни Тодоренко розгорівся скандал. Причиною стали неоднозначні висловлювання знаменитості про домашнє насильство, в яких угледіли його виправдання. За останні кілька днів великі бренди-виробники відмовилися від співпраці з Регіною Тодоренко і призупинили заплановані раніше рекламні кампанії з її участю. Ведучій обіцяють мільйонні збитки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси