Лайм

"Квартал 95" відповів на звинувачення "Дизель Шоу" в плагіаті. Схоже, жарт вкрали обидві студії

Тепер глядачі знають, як пишуться жарти популярних ТВ-коміків

Керівник авторської групи студії "Квартал 95" Артем Гагарін відповів колегам з "Дизель Шоу" на звинувачення в плагіаті. Раніше гумористи підловили "Квартал" на крадіжці їх жарту, але, схоже, оригінальним він не був і сам.

Як зазначив Гагарін в коментарях до посту "Дизель Шоу", його команда підгледіла жарт в книзі 2013 року: "Не накручуйте себе, цей жарт ми вкрали не у вас, а прочитали в книзі за 2013-й рік".

До своєї відповіді автор сценок "Кварталу" додав посилання на книгу про англійський алфавіт, в якій виділив жарти, які пролунали в номерах обох студій. "В цілому ви праві, жарт можна придумати один раз, а вкрасти кілька... от тільки в цьому випадку ми - другі", - додав Гагарін.

Нагадаємо, раніше гумористи студії "Дизель Шоу" опублікували відео, в якому порівняли дві сценки - свою за 2015 рік і сценку "Кварталу" за 2020-й. В обох прозвучали схожі жарти. "Хороший жарт можна придумати один раз, а вкрасти кілька..." - вказали під роликом автори посту.

  • Раніше Сергій Жадан розповів про те, чому відмовився працювати з командою Володимира Зеленського. На історію про дзвінок з Офісу президента письменника наштовхнули неоднозначні висловлювання гаранта на травневій прес-конференції в Києві.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси