Лайм

Побиття української моделі в Туреччині: Дар'я Кирилюк пояснила неоднозначний запис з камер

Поки в соцмережах тривають дискусії, за українку заступився турецький міністр туризму

Українська модель Дар'я Кирилюк, яка стверджує, що кількома днями раніше її побили охоронці одного з турецьких пляжів, розкрила подробиці інциденту. Дівчина впевнена, що власники пляжу намагаються зам'яти скандал і тому стверджують, що її побив хлопець, а не охорона.

У бесіді з ТСН Кирилюк також прокоментувала відео, яке з'явилося раніше в соцмережах. Турецькі ЗМІ вказали на той факт, що дівчину в кадрі нібито б'є чи штовхає один чоловік, після чого вона падає на землю. За словами українки, це відео було зняте на віллі вже після бійки з охороною.

Дар'я Кирилюк Фото: instagram.com/dariakyryliuk

"Наш друг розмовляв з охоронцем, і той його вдарив. Наш друг впав на землю, а мій хлопець побіг розняти їх, зупинити, і тут влітають ще десять охоронців..." - згадала Кирилюк.

Бійка нібито сталася на парковці пляжного клубу, при цьому модель не назвала причину конфлікту. За її словами, все відбулося миттєво. Коли ж у сутичку втрутилися всі інші, охорона закладу нібито почала бити не тільки хлопців, а й дівчат.

"Я швидко сіла в авто, поруч - дві подружки. Потім охоронець сів на переднє сидіння і ще раз мене вдарив по обличчю", - додала модель.

Що ж стосується запису з камер, після якого модель почали звинувачувати в брехні, на ньому, нібито немає ні домашньої бійки, ні бойфренда Кирилюк. "Це відео було знято, коли ми вже приїхали на віллу, - зазначила модель. - Ми вийшли з машини, і я вже говорила раніше: у мене була панічна атака, я там по цій траві хвилин 30 валялася. Ніхто мене не штовхав, і на цьому відео не мій хлопець. Це його водій".

Поки в соцмережах тривають дискусії, за українку заступився турецький міністр туризму: "Я засуджую жахливу подія, яка сталася в п'ятницю ввечері в Чемше, якої не мало бути ніколи, особливо в туристичній зоні, особливо з жінкою", - написав у Твіттер Мехмет Ерсой.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси