Лайм

Може, досить? Дружина Володимира Остапчука записала емоційне відео для його колишньої

Христина Горняк заявила, що втомилася терпіти наклеп Олени Войченко

Дружина Володимира Остапчука, Христина Горняк, опублікувала в соцмережах серію емоційних відео, якими закликала колишню дружину шоумена, Олену Войченко, припинити поширювати плітки та наклеп.

Відео в "сторіз" Горняк з'явилися незабаром після того, як Войченко дала кілька коментарів програмі "Світське життя" і розповіла Каті Осадчій про небажання Остапчука допомагати їй фінансово і про те, що свого часу Горняк нібито всіляко підштовхувала Остапчука до розлучення з дружиною. Як зазначила нинішня дружина шоумена, вона терпіла подібні закиди понад рік, а тепер у неї увірвався терпець.

Фрагмент відео з Instagram Христини Горняк Фото: Instagram / kristygor

"Звернуся до тебе по імені. Не так, як зазвичай протягом року ти звертаєшся до мене. Всі свої повідомлення Володимиру ти починаєш словами "твоя с*ка", "шл*ха", "бл*дь", "сосалка", "повія". Що там ще в твоєму лексиконі є? Я це все терпіла, думала, що тобі нелегко через розлучення", - вказала дружина шоумена.

За словами Горняк, вона терпіла подібні коментарі в соцмережах, терпіла те, що певні захисниці Войченко нібито писали її підписникам, поширюючи неправдиві чутки про безплідність. Опублікувавши фрагменти передачі "Світське життя", дружина Остапчука назвала звинувачення в її сторону брехнею.

Фрагмент відео з Instagram Христини Горняк Фото: Instagram / kristygor

Фрагмент відео з Instagram Христини Горняк Фото: Instagram / kristygor

"Ти і я прекрасно знаємо, що я не писала Володимиру "коханий, давай вірішуй", "давай визначайся" і все таке інше. Також ти і я прекрасно знаємо, що я не стала причиною вашого розлучення з Вовою, що я не вкрала у тебе чоловіка", - додала Горняк. - Але ти обрала такий шлях. Тобі легше перекласти на мене відповідальність, але я не дозволю на всю країну обмовляти мене".

Фрагмент відео з Instagram Христини Горняк Фото: Instagram / kristygor

Звертаючись до Войченко, Горняк попросила перестати давати оцінки її життю і писати Остапчуку "гидоту" в надії, що це їх розлучить. "Олено, я люблю Володимира, і я дуже чесна перед ним, у нас все добре. Я щаслива в шлюбі, він щасливий", - підсумувала Горняк.

  • Володимир Остапчук та Христина Горняк одружилися в жовтні 2020 року. Пара зіграла пишне весілля в одному з заміських комплексів під Києвом. Під час церемонії та святкування Христина Горняк приміряла відразу три весільних образи.
  • Перед своїм другим весіллям Володимир Остапчук відгуляв парубочий вечір, на який запросив своїх кращих друзів. Деяким навіть довелося скасувати зйомки, щоб провести час з приятелем.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси