Лайм

Олена Кравець пояснила скандал із шоу «Тихий вечір» зв’язком із Зеленським

Колишня учасниця телешоу «95 квартал» Олена Кравець прокоментувала скандал із шоу «Тихий вечір», яке вела на державному телеканалі «Дім».

Про це вона розповіла в інтерв’ю на ютуб-каналі РОЗМОВА.

Кравець пояснила скандал, який виник в Україні навколо її шоу «Тихий вечір», яке знімалося на багатомільйонні державні кошти на державному телеканалі, тим, що вона колись мала відношення до Володимира Зеленського.

«Є політична боротьба. Є люди, яким важливо дістатися до головної людини в країні. Є люди, яким важливо дискредитувати її, які готові витрачати на це дуже багато сил, грошей, ресурсу, дуже багато всього. Я в цьому контексті виступаю як та, що приймає, через яку проходить цей удар», — зазначила Кравець.

На запитання ведучого, а якби Кравець вела телепроект «Дочекаюсь», а не розважальне шоу «Тихий вечір» (аналог популярних західних Late Night Show), то чи не була б реакція суспільства іншою, колишня учасниця «95 квартал» відповіла негативно.

«Я думаю, що справа саме в дотичності до команди, яка сьогодні представляє владу в країні. Хоча, ну знову ж таки, дотичності, ну, історичної. Тобто немає розтотожнення…» — заявила Кравець.

При цьому вона також зазначила, що якби їй зараз запропонували знову робити це шоу, то вона б навряд чи погодилася б: «Це вже перегорнута сторінка».

У 2023 році на програму «Тихий вечір з Оленою Кравець» з держбюджету виділили понад 27 мільйонів гривень.

Після скандалу на 2024 рік вихід шоу скасували.

Як повідомляв «Лайм», Олена Кравець порівняла себе з мегазіркою світового масштабу.

Новини партнерів

Читайте також