Лайм

Бренд ESCADA відзначив відкриття нового бутика в Києві: хто із зірок прийшов на вечірку

Магазин відкрився в самому серці столиці

24 жовтня в Києві відбулося урочисте офіційне відкриття флагманського бутика ESCADA. Магазин відкрився в самому серці столиці, в Пасажі, який завжди був особливим місцем для поціновувачів моди - як для киян, так і для гостей міста.

Оксана Сарайрех - багаторічний партнер ESCADA - відкрила магазин площею 180 кв.м, в якому представлені колекції ESCADA MAINLINE і ESCADA SPORT.

Вечірку відвідали зірки шоу-бізнесу, дизайнери, спортсмени та експерти моди. У їх числі - співачка Даша Астаф'єва, телеведуча Марися Горобець, головний редактор VOGUE Ukraine Філіп Власов, головний редактор L'Officiel Ukraine Уляна Бойко, головний редактор L'Officiel Hommes Ukraine Алескей Нілов, головний редактор ELLE Соня Заруба, головний редактор Marie Claire Костянтин Путіленко, спортсмен Денис Силантьєв з дружиною Інною, дизайнер чоловічого одягу Серж Смолін, стиліст Ольга Слонь і багато інших.

Більшість гостей прийшли на відкриття бутіка в образах бренду. Даша Астаф'єва вибрала для заходу вечірній костюм ESCADA кремового кольору з лацканами на комірі, вручну вишитими бісером.

Ведуча Марія Горобець з'явилася в спідниці, вишиваній срібними паєтками і блакитний шовкової блузі. Доповнила вона образ блискучим клатчем ESCADA.

Новий магазин ESCADA - це розкішний і невимушений інтер'єр.

Бренд ESCADA був заснований в 1978 році Маргарет і Вольфгангом Лей. В основу філософії марки лягли впевненість і елегантність жіночого стилю, підкреслені ідеальною якістю. За свою 40-річну історію любов творців бренду до сміливих квітів, принтам і деталей привертає до себе увагу шанувальників.

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей