Лайм

Ukrainian Fashion Week 2020: Серж Смолін представив нову осінньо-зимову колекцію

В основу ідеї колекції лягла азіатська fashion-урбаністика

В рамках 46-ої Ukrainian Fashion Week український дизайнер чоловічого одягу та засновник бренду IDoL. Серж Смолін представив нову колекцію FW '20-21. Створюючи осінньо-зимову лінійку, Смолін надихнувся азіатською fashion-урбаністикою і трансформацією моди під впливом східного мегаполісу XXI століття.

Колекція отримала назву "Money", як символ взаємин світових економік, у тому числі боротьби американської і китайської. Лінійка дизайнера транслює те, як під впливом цих факторів виглядає сучасний споживач.

Нову лінійку дизайнера на подіумі представили не тільки моделі-чоловіки, а й дівчата, адже речі Смоліна вже давно припали до душі жінкам. Моделі дефілювали в довгих вовняних пальто, легких пуховиках з курточного нейлону, що імітують чоловічі сорочки, жилетах, строгих костюмах і брюках, кардиганах, одягнутих поверх пальто.

"Всі чекали від мене костюмів, але їх у лінійці всього три. І їх я вперше показав на жіночій фігурі, демонструючи те, що зараз вже жінки керують світом, а чоловіки стають більш слабкими. У цьому сезоні я представив мобільність, трансформацію і зручність, які для мене вийшли на перший план. Я взяв класичну сорочку, але подав її як пуховик, а в класичному пальто відрізав рукава і спинку, перетворивши їх на фартухи", - прокоментував Серж Смолін.

Всі look-и виконані в холодній гамі: чорно-білій із застосуванням хакі і деніму. Серед матеріалів переважають щільна камвольна шерсть, курточний нейлон і легка болонья.

Подивитися показ прийшли Олексій Гладушевський, Соня Забуга, Катя Кулик, Вадим Медведєв, Наталія Листопад, Рома Тимофєєв, Олексій Нілов, Ольга Дашкієва, Ірина Мальцева, Андрій Чорновоіл та багато інших гостей.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно