Лайм

Готуємо гардероб на літо: 7 речей, без яких дівчатам в цьому сезоні не обійтися

Головні тренди сезону

Цього літа в моді буде класика, вінтаж та підкреслений силует. У цьому матеріалі ми розповімо вам про наймодніші речі, які запросто можуть знайтися в вашому гардеробі і про які ви давно забули. Саме час переглянути комору і влитися в тренди!

Головний хіт сезону - вінтажні сукні. Якщо у вас або ваших родичів в шафі висить суконька у ретро стилі, сміливо діставайте її і носіть цього літа. Під таке вбрання відмінно підійде широкий пояс і золоті аксесуари.

Ще один тренд сезону - легкі штани. Вони можуть бути будь-якого кольору і крою, важливо тільки, щоб в них вам було комфортно і щоб вони красиво розвивалися з поривами вітру.

Джинсова курточка прекрасно доповнить як повсякденний, так і більш класичний образ. Її можна надіти з сукнею, з блузою і брюками або навіть з елегантною спідницею. Важливо тільки пам'ятати, що не варто надягати синій денім одночасно на верх і низ. Джинсова річ в образі повинна бути тільки одна.

Висока талія залишається хітом вже не перший сезон. Брюки, шорти, спідниці, сукні з підкресленою лінією талії - все це до сих пір не втрачає своєї актуальності.

Також в тренді білі джинси. Вони відмінно поєднуються з повсякденними топами і футболками, з кропами, з блузами і навіть із діловим піджаком.

Що стосується футболок, в моді максимальний оверсайз. Тому запозичена у чоловіка, тата, брата, дідуся або друга велика футболка з класним принтом може відмінно доповнити ваш гардероб. Якщо, звичайно, вони погодяться з вами нею поділитися.

Також в тренди з шумом увірвалися оверсайз-піджаки. Вони створюють ефект елегантності, змішаної з зухвалістю і приправленою сексуальною строгістю. Спробуйте накинути на плечі широкий піджак, поєднуючи його з сорочкою і брюками-скінни або діловими штанами з високою талією. Ефект точно вас приємно здивує.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно