Лайм

У чому вийти на роботу після карантину: 10 речей літнього гардероба, без яких нікуди

Найбільш трендові елементи ділового гардеробу в цьому сезоні

Напевно ви вже уявляли собі, в чому підете на роботу, коли нарешті закінчиться карантин. Щоб вам було простіше визначитися з нарядами, ми підібрали для вас наймодніші ділові речі теплого сезону 2020.

Для початку нагадаємо вам про те, що в тренді класичні туфельки на підборах. Їх можна надіти практично з будь-яким нарядом, важливо тільки стежити за тим, щоб вам було зручно ходити.

Фото: pinterest.com

Ще один модний класичний елемент - біла блуза. Вона також прекрасно впишеться в будь-який образ, як на кожен день, так і для походу в офіс або на ділову зустріч.

Фото: pinterest.com

У моді ділові брюки з високою талією. Вони чудово підійдуть для важливої зустрічі. Поєднувати їх можна з однотонним верхом і акуратними аксесуарами.

Фото: pinterest.com

Також в тренді штани по фігурі. Що стосується кольорів, в моді все світле. Найактуальніші тони - беж, нюд, пудровий рожевий, кремовий і так далі.

Фото: pinterest.com

Відмінною ідеєю буде надіти цього літа костюм з топа і спідниці по фігурі. Доповнити такий образ можна золотими аксесуарами і туфлями-човниками.

Фото: pinterest.com

Не варто забувати також і про речі в смужку, адже вони все ще тримаються в списках модних трендів.

Фото: pinterest.com

Широкі блузи також можна сміливо діставати з шаф і носити цього літа, особливо в поєднанні з діловими брюками і спідницями.

Фото: pinterest.com

В моду знову повернулися чорно-білі речі, тому їм також можна приділити увагу і спробувати додати їх в свій літній гардероб.

Фото: pinterest.com

Один з головних трендів спекотного сезону 2020 року - яскраві ділові костюми. Для походу в офіс можна поєднувати їх і акуратною блузою, ну а для побачення або вечірки можна вибрати більш сексуальний топ.

Фото: pinterest.com

І, звичайно ж, цього літа просто ніяк не можна обійтися без світлого піджака. Вони в моді як у діловому стилі, так і в повсякденному. Тому їх можна сміливо поєднувати і з брюками, і з джинсами, і навіть з кросівками та майкою.

Фото: pinterest.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору