Лайм

7 популярних помилок зі спідницею, яких варто уникнути цього літа

Як не варто носити спідницю влітку 2020

Влітку 2020 буде модно носити спідниці, але далеко не всі фасони є актуальними. У цьому матеріалі ми розповімо вам, які моделі спідниць краще заховати подалі і не діставати з шаф в цьому році.

Почнемо зі спідниць до коліна. Така довжина багатьох сильно старить, особливо в тому випадку, якщо спідниця є прямою і виконана з тканини із будь-яким принтом.

Говорячи про принти не можна не згадати спідниці з квітковими візерунками. До них варто ставитися дуже обережно, адже занадто великі квіти або велика кількість різних відтінків можуть створити ефект бабусиної хустки.

Не модними влітку 2020 є також джинсові спідниці середньої довжини. Ідеальна довжина для деніму в цьому сезоні - вище коліна або приблизно до щиколоток. А все середнє - великий і жорсткий антитренд.

Шкільні спідниці варто залишити для дівчат школярок. Для дорослих жінок така модель зараз вважається ознакою поганого смаку та старомодності.

Спідниці з бантами теж варто заховати в шафу. В цьому році вони стали зовсім не актуальними. Але не поспішайте їх викидати, мода на подібні моделі може повернутися зовсім скоро.

Фатин залишається доречним тільки для дівчаток до підліткового віку. На дорослих жінках такі пишні спідниці виглядають немодно і навіть трохи дивно.

Влітку 2020 у моді акуратний баланс. Тому носити одночасно коротку спідницю і короткий топ точно не варто. Якщо ви хочете надіти міні, поєднуйте цю модель із більш скромним верхом.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору