Лайм

Помилкові тренди сезону: 7 помилок літнього гардеробу, які повнять

Як не варто одягатися влітку 2020

Зовсім скоро настане спекотний час і модниці почнуть активно вбиратися для прогулянок. Тому ми вирішили розповісти вам, яких помилок не варто допускати, якщо ви хочете виглядати струнко і підтягнуто. Навіть при наявності декількох зайвих сантиметрів в районі талії або стегон.

Почнемо з широких спідниць. Такі моделі личать худишкам з довгими ногами, ну а дівчатам з пишними стегнами і невеликим зростом варто ставитися до них з обережністю. Широка нижня частина наряду візуально робить силует більш масивним, тому потрібно акуратно носити подібні речі, ретельно підбираючи довжину, ширину і пам'ятаючи про відповідне взуття.

Фото: pinterest.com

Наступний пункт - занадто облягаючий одяг. Сукня, яке показує всі вигини фігури - прекрасний варіант для модниць, яким нема чого приховувати. Але таких красунь одиниці. У більшості жінок все-таки є кілька складочок та інших подібних деталей. І обтягуючі наряди всі ці деталі підкреслюють і роблять на них небажаний акцент.

Фото: pinterest.com

Також не варто носити і занадто пишний одяг. Він приховає всі недоліки, але також вкраде і гідності. І візуально зробить силует дуже крупним.

Фото: pinterest.com

Якщо ви хочете візуально зменшити якусь частину фігури, не варто надягати на цю область предмети гардероба в горизонтальну смужку. Такий принт завжди робить тіло візуально трохи ширшим.

Фото: pinterest.com

Варто відмовитися і від занадто активних візерунків, які містять безліч деталей. У загальній картинці це буде створювати ефект об'єму, і тому значно навантажить весь образ.

Фото: pinterest.com

Важливе правило - надягати тільки одну широку річ. Якщо ви надягнете вільні штани і доповните їх таким само вільним верхом, фігура вийде широкою і безформною.

Фото: pinterest.com

Ще одна помилка, про яку знають не всі - не варто надягати мереживні речі або одяг з оборками, якщо ви хочете візуально зробити тіло стрункішим. Мереживо, всупереч своїй легкій і романтичній фактурі, створює ефект пишноти. І візуально додає зайві сантиметри.

Фото: pinterest.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості