Лайм

Пора ховати в комору: 7 речей, які зіпсують будь-який образ на літо

Що не потрібно носити цього літа

Мода змінюється кожен сезон, але іноді вона поводиться досить категорично. Так сталося і в 2020 році. Цього літа багато речей, які раніше були в списках трендів, почали вважатись старомодними. Саме про них наші експерти і вирішили вам розповісти.

Почнемо з велосипедок. Ці зручні шортики були дуже трендовими в минулому році, але в 2020 стилісти все-таки радять від них відмовитися. На думку фахівців, цього літа одяг повинен максимально відповідати не тільки фігурі і загальному стилю, але і місцю або події. Відповідно, спортивні речі допустимі тільки під час занять спортом.

Фото: pinterest.com

Те ж саме стосується і піжамних костюмів. Такі наряди можна залишити для дому, ну а надягати їх на вулицю - далеко на найбільш вдала ідея.

Фото: pinterest.com

Разом з піжамними костюмами в список антитрендів потрапили і пухнасті капці. Їх експерти теж радять носити виключно вдома, адже це взуття дуже схоже на тапочки.

Фото: pinterest.com

Не варто також в 2020 році захоплюватися леопардом і іншими подібними принтами і візерунками. Якщо ви додаєте леопард в свій лук, варто використовувати тільки одну деталь з таким акцентом. Інші речі мають залишатися максимально нейтральними.

Фото: pinterest.com

Однозначне "Ні" стилісти кажуть ляльковим сукням. На їхню думку, такі наряди влітку цього року можуть носити тільки діти. А на дорослих дівчатах подібні речі зараз виглядають старомодно і навіть вульгарно.

Фото: pinterest.com

Що стосується вульгарною одягу, до нього тепер належать і занадто короткі шорти. Надягати одяг, яка відкриває сідниці, можна тільки на пляжі. У місті подібні наряди зараз виглядають без смаку і надто відверто.

Фото: pinterest.com

Також пішли зі списку трендів шортики з мереживом та іншими подібними вставками. І повернуться в моду вони, швидше за все, тільки через кілька сезонів.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору