Лайм

7 візерунків на жіночому одязі, які не вийдуть з моди

Найпопулярніші принти в світі трендів

Мода постійно змінюється, але все-таки є речі, які ніколи не втрачають актуальності. У цьому матеріалі ми розповімо вам про різні візерунки, які точно не втратять своєї актуальності ні через 5, ні через 15 років.

Леопард. Можна як завгодно ставитися до цього принту, але потрібно визнати, що він тримається в моді вже дуже довго. Фасони змінюються, кількість деталей з однаковим принтом то зменшується, то збільшується. Але сам візерунок міцно тримається в списках трендів.

Фото: pinterest.com/AStar Bright

Те ж саме можна сказати і про зміїний принт. Він тримається в моді вже не перше десятиліття, і йти явно нікуди не збирається.

Фото: styleoholic.com

Ще один вічний хіт - листяні орнаменти. У світі моди завжди є місце для природних мотивів, тому такі візерунки ніколи не стануть старомодними.

Фото: wheretoget.it

Горошок вже давно став вважатися класикою. А класика, як відомо, просто не може застаріти.

Фото: 24timmardeals.se

Ще один принт, що вже став класичним - дрібні квіткові малюнки і візерунки. Вони стають особливо актуальними в теплу пору року.

Фото: bohoandflower.com

Великі квіткові принти найбільш актуальні влітку. Особливо в поєднанні з класичном літнім капелюшком і темними окулярами.

Фото: zaful.com

І останній принт, про який хотілося б розповісти - фрукти. Фруктові орнаменти в моді вже багато років, і це не дивно, адже такі малюнки викликають асоціації з юністю, свіжістю і здоров'ям.

Фото: pinterest.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору