Лайм

Як і з чим носити тренч цієї осені: 8 стильних образів сезону

Варіанти нарядів на осінній сезон 2020

Тренч - наймодніший верхній одяг цієї осені. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як його носити, з чим поєднувати і які колірні рішення стали найбільш актуальними в осінньому сезоні 2020.

Найбільш трендовими восени 2020 стали тренчі світлих відтінків. Наприклад, сірі, бежеві, гірчичні, нюдові, пастельні. Вони добре підходять як під повсякденний, так і під діловий стиль.

Фото: suffissomatch.gq

Тренчі можна носити із різним взуттям. Такий верхній одяг буде добре виглядати і з класичними човниками, і з грубими черевиками, і з кросівками, мокасинами або кедами.

Фото: whowhatwear.com

Безпрограшний варіант на будь-який випадок - тренч і модний образ "All black". Таке вбрання підійде як для прогулянки, так і для ділової зустрічі.

Фото: secureservercdn.net

Для повсякденного носіння добре підійде наряд з джинсових штанів, зручної футболки, довгого модного тренча і зручного взуття на низькому ходу. Доповнити вбрання можна невеликими прикрасами.

Фото: pinterest.com / Lu Hough

Не забувайте про спідниці, восени 2020 дуже модно носити різні спідниці і сукні. Вони також відмінно поєднуються з тренчами, особливо якщо додати в образ чобітки або туфлі.

Фото: bedazelive.com

Одна з модних фішок сезону - картатий тренч. Його можна носити як з діловими речами, так і з чимось повсякденним. Добре такий одяг поєднується зі світлими відтінками.

Фото: instagram.com / Cheeky Peach

Варто також звернути увагу не незвичайні кольори, адже зовсім не обов'язково носити верхній одяг тільки класичних відтінків.

Фото: bloglovin.com

Любителі спортивного стилю можуть носити тренч з худі, кросівками і джинсами або скінні. Таке вбрання чудово впишеться в будь-який кежуал гардероб.

Фото: secureservercdn.net

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору