Лайм

3 трендb з 90-х, які повертаються в моду цієї осені

Найактуальніші модні фішки з минулого

Мода постійно змінюється, і дуже часто буває так, що давно забуті тренди повертаються через багато років. Так сталося і в 2020 році, цієї осені серед модних фішок опинилися речі, які були неймовірно популярними у 90-і роки.

Перший пункт нашого списку - плетені чокери. Вони були майже у кожної дівчини в 90-і роки, і зараз це прикраса знову стала актуальною. Більш того, в 2020 році її можна носити не тільки підліткам, але і дорослим жінкам.

Такий чокер є досить універсальним аксесуаром, тому його можна надіти з будь-яким топом, який дозволяє відкрити шию. Але пам'ятайте, що чокери не годяться під наряди з глибоким декольте, в іншому випадку образ вийде не сексуальним і стильним, а вульгарним.

Фото: shopify.com

Другий тренд - "мальвинка", або невеликий хвостик, який робиться на потилиці за допомогою резинки або невеликої шпильки. Ця зачіска стала справжнім модним хітом осіннього сезону.

Її можна носити як з луком в стилі кежуал, так і діловим строгим нарядом або жіночною сукнею або спідницею. Зачіску можна урізноманітнити, додавши трохи лаку з блискітками, шпильку незвичайної форми або зробивши додаткову завивку.

Фото: stylingfrugal.com

І третій пункт в нашому списку знов популярних трендів - кепки. Вони можуть бути найрізноманітнішими, чим яскравіше і незвичніше буде дизайн - тим краще.

Такий головний убір восени 2020 модно носити з тренчем, піджаком, джинсового курткою. Також кепки прекрасно вписуються в будь-який повсякденний наряд. Для любителів еклектики і яскравих незвичайних образів хорошим варіантом буде надіти кепку під діловий костюм і додати в образ кросівки. До речі, зараз знову модно носити кепку козирком назад.

Фото: api.shopstyle.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору