Лайм

5 осінніх речей, які можуть зіпсувати фігуру - чим їх замінити

Що носити восени 2020

Не всі сезонні речі однаково хороші. Деякі з них можуть візуально псувати фігуру, також часто певні деталі гардероба перестають бути модними і починають вважатись застарілими. Саме про такий одяг та взуття наші експерти розкажуть вам в цьому матеріалі.

Перший пункт нашого списки - ботфорти. Чоботи вище коліна в 2020 році вважаються зовсім не модними, більш того, вони можуть візаульно робити фігуру не гармонійною. Для дівчат з невеликим зростом таке взуття може створити ефект коротких ніг. Це точно не те, чого хочеться досягти за допомогою чобітків, чи не так?

Замінити ботфорти можна чобітьми середньої висоти, черевиками або півчобітками. Також під таке взуття можна надіти теплі гольфи, і ось вони вже спокійно можуть бути вище коліна.

Фото: fromluxewithlove.com

Наступний схожий пункт - чоботи на підборах-шпильці. Таке взуття в цьому році теж вважається дуже застарілим і не вписується в жодні модні тенденції.

До того ж подібні моделі в поєднанні з різним осіннім одягом, наприклад, пальто або куртками, виглядають дивно і недоречно. Під осінній гардероб набагато краще буде надіти взуття на невеликому широкому каблуці або платформі.

Фото: pinterest, com / tara '

Третій пункт - приталені пальта. Здавалося б, ця річ повинна підкреслювати фігуру, але часто виходить навпаки. Справа в тому, що деякі фасони пальто є досить довгими і широкими.

Якщо таке пальто є ще і приталеним, а у вас невелике зріст - створюється ефект крихітної непропорційної фігури. Краще вибрати варіант прямого крою або ж звернути увагу на моделі з поясом і високою талією.

Фото: emass.com.ua

Четвертий пункт нашого списку - популярне плаття-светр. Відразу варто обмовитися, то мова йде тільки про моделі по фігурі, вільні сукні такого типу залишаються актуальними. А ось ті варіанти, які обтягують фігуру, можуть невигідно її підкреслити.

В'язані тканини часто бувають досить щільними, і візуально додають кілька сантиметрів до фігури. Також самі по собі фасони таких суконь часто повнять. Тому краще носити або вільні сукні, як уже говорилося вище, або варіанти типу подовжених худі.

Фото: guash.ua

І останній пункт - светр під горло. Такі светри тимчасово пішли з трендів, і не без причини. Адже деякі моделі візуально роблять верх силуету дуже грубим.

Вільні варіанти таких светрів все ще актуальні, а ось ті, які облягають фігуру, зараз є немодними. Замінити такий светр краще більш широким верхом, худі, світшотом, гольфом або теплою сорочкою.

Фото: dsmoda.com.ua

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно