Лайм

Яскраві пальто - тренд сезону: 10 стильних образів на осінь 2020

Що носити восени 2020

Восени 2020 в моду повернулися яскраві пальто. У цьому матеріалі наші експерти вирішили розповісти вам, з чим можна носити подібні речі, і як найкраще підбирати відтінки.

Почнемо з наймодніших кольорів цієї осені - нюд, бежевий, кремовий, пастельні, пудрові та молочні тони. Всі вони прекрасно вписуються в осінній гардероб.

Фото: blog.bloglovin.com

Також дуже модними є гірчичні, коричневі, кавові, помаранчеві, цегляні відтінки. Їх можна поєднувати з молочними і чорними акцентами для найкращого ефекту.

Фото: trytuesday.com

Блакитний колір знову став дуже актуальним в цьому сезоні, особливо це стосується небесно-блакитного, м'ятного і відтінку Baby blue. Такі кольори добре поєднуються з білим, чорним, нюдом, пудровим рожевим і бузковим.

Фото: stylecaster.com

Жовте пальто ідеально впишеться в ваш гардероб, якщо ви любите модний в цьому сезоні наряд All black (англ. - "Все чорне"). Це яскравий і незвичайний хід, який відразу зробить ваш образ більш стильним.

Фото: pinterest.com / It's All About Fashion

Як вже говорилося раніше, м'ятний і пудровий кольори зараз в моді. Тому в одному образі їх може бути досить багато, не потрібно боятися переборщити з подібними відтінками.

Фото: buro247.ru

Якщо ви любите яскраві фарби, також не варто боятися демонструвати цю любов. Восени 2020 в моді оригінальні вбрання, тому зараз саме час проявити креатив.

Фото: theenglishroom.biz

Дуже трендовим в цьому сезоні став глибокий фіолетовий колір. Він розкішно виглядає в поєднанні з чорним одягом і різними капелюхами. Також цей тон дуже личить брюнеткам.

Фото: the-streetstyle.tumblr.com

Пам'ятайте джинсові пальто з 90-х, які таки любили Брітні і Крістіна Агілера? Зараз вони починають повертатися в моду. Якщо не боїтеся опинитися першими на хвилі тренда, спробуйте цей варіант.

Фото: vivaluxury.blogspot.com

Блондинкам добре підійдуть червоні пальто. Доповнити образ можна беретом або невеликим капелюшком, окулярами і золотими аксесуарами.

Фото: the-atlantic-pacific.com

І останній варіант нашого списку - неон. Такі яскраві кольори можуть сміливо носити тільки найкрутіші модники, адже подібні відтінки відразу привертають увагу. Неон відмінно виглядає з однотонними нарядами і одягом в стилі кежуал. Також до такого кольору добре підійдуть білі і чорні монохромні акценти.

Фото: ladyline.me

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору