Лайм

Яке взуття на низькому каблуці вибрати цієї осені: 7 стильних образів на кожен день

Яка взуття в моді восени 2020

Восени 2020 в моду повернулися моделі взуття на низьких підборах. Як носити таке взуття і з чим його поєднувати? Саме про це наші експерти вирішили розповісти вам в цьому матеріалі.

Туфлі на низькому каблуці ідеально підійдуть під класичний діловий або сучасний офісний стиль. Таке вбрання можна носити на роботу, важливі зустрічі і так далі. Доповнити образ можна браслетами і окулярами.

Фото: whowhatwear.com

У 2020 році знову можна носити джинси з сукнями, цей тренд повернувся до нас з 90-х років. Якщо ви не боїтеся носити такі сміливі комбінації, можете спробувати доповнити їх взуттям на невеликому каблуці.

Фото: purewow.com

Взуття на маленьких підборах добре поєднується з усіма варіантами джинсових штанів. У якості топу з таким нарядом можна надіти що завгодно на ваш смак: блузу, сорочку, футболку, кроп-топ, худі, гольф під горло, светр, пальто, шкіряну курточку або піджак.

Фото: shopthestockplace.com

Також зараз модно носити спідниці і сукні міді, особливо в поєднанні зі светрами і теплими кофтами. До такого вбрання теж добре підійдуть туфлі або акуратні черевики на невеликому каблуці.

Фото: purewow.com

В тренді гірчичні і кавові відтінки. До наряду з подібних кольорів можна надіти чорні або молочні туфлі на маленьких підборах, це відразу зробить образ більш стильним і жіночним.

Фото: outfitideashq.com

Також півчобітки на маленькому каблуці ідеально гармоніюють з короткими спідницями різних фасонів. Створити яскравий образ можна, використовуючи шкіряну курточку, тренч, плащ, джинсовий піджак або худі.

Фото: cliqueinc.com

А ось приклад того, як маленький каблук виглядає з пальто і тренчем. Зараз в моду повернувся оверсайз, і його сміливо можна використовувати для всіх стилів одягу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору