Лайм

5 блогерів, які допоможуть виглядати цієї осені на всі 100 - не років, а відсотків

Модні образи на осінь від топових блогерів

Ні для кого не секрет, що в наш час зірки інтернету - нові законодавці моди. Ютубери, блогери та інста-герлс спритно посунули з позиції трендсеттерів голлівудських знаменитостей. І готові поділитися своїми ідямі топових нарядів на осінь 2020.

Зої Сагг

Найвідоміший блогер на просторах YouTube, 30-річна англійка на ім'я Зої Сагг, також відома як Zoella, є законодавцем моди вже близько десятиліття. На канал дівчини підписані мільйони чоловік, і це не дивно, адже за стильною, розумною і надихаючою Зої дуже цікаво спостерігати.

Дівчина має прекрасний смак, і восени 2020 вона рекомендує носити побільше картатих тканин, чорно-білих нарядів, а також повернутися в 90-і та знову надіти розкльошені брюки.

Фото: instagram.com / zoesugg

Фото: instagram.com / zoesugg

Jazzybum

Ще одна зірка YouTube на ім'я Жасмін, відома своїми тест-відео і перевірками різних лайфхаків, восени 2020 також демонструє любов до картатого одягу.

Блогер є великою прихильницею простого і комфортного одягу, і, на її думку, для осіннього сезону саме таке вбрання - справжній топ. Однотонні сукні, зручні і приємні тканини - ось головні хіти осені цього року.

Фото: instagram.com / jazzybum

Фото: instagram.com / jazzybum

Наталія Тейлор

Розкішна Наталія Тейлор, яка стала знаменитою завдяки своєму каналу, на якому перевіряє на собі модні поради та різні трендові течії, цієї осені вирішила додати в гардероб трохи ділового шику.

І, як і згадані вище блогери, Наталія також не забула про головний хіт сезону - картату тканину. Вийшов незвичайних наряд в стилі ретро з нотками сучасної зухвалості.

Фото: instagram.com / natalia__taylor

Валерія Липовецьки

Модель, трендсеттер та інфлюенсер Валерія Липовецьки також давно є зразком стилю для мільйонів людей. На своєму каналі вона постійно ділиться роликами про моду, макіяж і найцікавіші сучасні тренди.

Цього року вона, як і Наталія Тейлор, вирішила додати трохи офісної суворості до своїх повсякденних нарядів. І потрібно сказати, що виглядає це дійсно шикарно.

Фото: instagram.com / valerialipovetsky

Фото: instagram.com / valerialipovetsky


Емілі Кенхем

А ось знаменитий лайфстайл-влогер і б'юті-гуру Емілі Кенхем вирішила піти всім наперекір. Зірка любить зручний і затишний одяг в стилі кежуал, і не збирається від нього відмовлятися.

Емілі із задоволенням продовжує носити улюблені кеди, толстовки оверсайз, джинси, шорти, світшоти, і виглядає при цьому просто приголомшливо.

Фото: instagram.com / emilycanham

Фото: instagram.com / emilycanham

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору