Лайм

Як пройшов 2 випуск "Супер Топ-моделі по-українськи" і хто покинув реаліті

Цієї п'ятниці на проекті попрощалися відразу з двома учасницями

23 жовтня на Новому каналі вийшов другий випуск "Супер Топ-моделі по-українськи" - модельного реаліті, за перемогу в якому змагаються найяскравіші учасниці минулих сезонів. За підсумками другого тижня проект покинули відразу дві учасниці. Одну з них ведуча Алла Костромічева вигнала за погану поведінку, інша пішла за власним бажанням.

Експерти реаліті Сергій Нікітюк і Алла Костромічова Фото: Новий канал

Але про все по порядку. Під час першого випробування, поки дівчата виправляли невдалі фотосесії зі своїх сезонів, Катя Чечеленко встигла нахамити фотографу - Олександру Порубаймиху. Перед початком зйомки учасниця оголосила всім присутнім, що відшила Олександра.

"Не можу уявити, щоб коли-небудь дозволила собі так ставитися до фотографа, та й взагалі до якоїсь людини. Навіть якщо це було б правдою, - зазначила пізніше Костромічова. - Поведінка Каті ставить її кар'єру під загрозу, адже жоден замовник не захоче працювати з хамкою. Я попереджала, що такому немає місця в Суперсезоні. Катя обіцяла виправитися і своєї обіцянки не стримала. Так що нам довелося попрощатися".

Учасниця СТМПУ Катя Чечеленко Фото: Новий канал

Але поведінка - не єдине, через що учасниць "Супер Топ-моделі по-українськи" виганяють з проекту. Ще одна дівчина повинна була піти за результатами випробувань. У номінації опинилися Іра Ротар і Софі Берідзе — саме вони на цьому тижні працювали слабше інших дівчат. Але від вигону їх врятувало несподіване рішення Насті Леухіної на прізвисько ХТЗ. Під час церемонії відбору вона оголосила про те, що покидає проект за власним бажанням.

"За два тижні на проекті я зрозуміла, що поспішила сюди повернутися. Зовсім мало часу минуло з того моменту, як я поборола анорексію, я досі не можу включитися в роботу. Морально мені дуже складно, - пояснила вона. - Хочу приділити час собі, тому я вирішила піти з проекту. Мені вже не 17 років і я розумію вагу здоров'я, розумію, наскільки це важливо".

Учасниця СТМПУ Настя Леухіна Фото: Новий канал

Таким чином, за підсумками 2 випуску, участь у "Супер Топ-моделі по-українськи" продовжать 12 учасниць:

  • Таня Брик
  • Даша Майстренко
  • Саша Литвин
  • Софі Берідзе
  • Аріна Любітєлєва
  • Саша Кугат
  • Марго Верховцева
  • Іра Мойсак
  • Віка Рогальчук
  • Іра Ротар
  • Аміна Досимбаєва
  • Настя Панова

Раніше Фотограф Соня Плакидюк вилікувалася від Covid-19 і розповіла підписникам про дивний симптом. За словами експерта реаліті-шоу "Супер Топ-модель по-українськи", пізніше вона дізналася, що не одна має подібні скарги.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору