Лайм

Підступні курточки, які повнять: яких 5 моделей варто уникати цього сезону

На які нюанси варто звертати увагу, вибираючи верхній одяг

Кожна модниця хоче виглядати привабливо і стильно як в ошатній сукні на вечірці, так і в повсякденному житті, одягаючи улюблене пальто або зручний пуховик. Але є такі моделі верхнього одягу, які зіпсують навіть найідеальнішу фігуру і додадуть пару зайвих кілограмів. theLime вирішив зробити для вас добірку з моделями курток, яких краще уникати.

Куртка з хутряною обробкою, по-перше, додасть непотрібний об'єм і зробить силует більш важким. По-друге, обробка хутром неактуальна і навіть може зробити такий лук старомодним. Ну і не забуваємо про те, що в моді еко-тренди, а натуральне хутро вважається ознакою поганого тону.

Фото: pinterest.com

Пуховики з блискучої плащової тканини, в тому числі світловідбиваючі, з глянцевим блиском і з ефектом металік візуально додають обсяг. Так, такі куртки зараз на піку популярності, крім того вони забезпечують безпеку в темний час доби. Однак якщо параметри фігури далекі від модельних, краще зупинити свій вибір на куртці з матової плащовки.

Фото: pinterest.com

Ще одна деталь, яка помітно повнить, це накладні кишені та інші декоративні елементи на куртках. Якщо ви не хочете виглядати масивно у верхньому одязі, намагайтеся уникати будь-якого декору і надмірностей.

Фото: pinterest.com

Також збільшують в об'ємі куртки і пуховики з принтом в горизонтальні смуги або із горизонтальними стібками. Великі смуги немов розтягують фігуру в ширину, від чого вона здається набагато більшою, ніж є насправді.

Фото: pinterest.com

Модний в цьому сезоні стиль оверсайз теж може зіграти з вами злий жарт. Дуже масивні дуті куртки і пуховики не тільки додадуть зайвих кілограмів, але і виглядатимуть безглуздо. Вибираючи верхній одяг, все ж варто звертати увагу на особливості своєї фігури, а не на модні тренди.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору