Лайм

5 простих і стильних суконь, які врятують ваш новорічний образ

Як виглядати жіночно і витончено

У грудні всі дівчата готуються до зустрічі Нового року: переглядають свій гардероб, вивчають тенденції моди та підбирають наряд на корпоратив, щоб "задобрити" символ наступаючого 2021-го. theLime вирішив розповісти, яку сукню обрати для новорічної вечірки, щоб виглядати стильно.

Як відомо, символом 2021 року буде білий металевий Бик. Тому для святкування Нового року слід підібрати вбрання в білій і сірій гамі: всі відтінки сірого, блакитного, бежевого, а також сріблястий, білий і пастельні кольори. Тепер розберемося детальніше, які моделі суконь можна обрати для вечірки.

Плісирована сукня

Для новорічного образу можна обрати плісировану сукню, адже вона зробить образ витонченим і жіночним.

Плісе - це вид драпірування тканини, при якому на ній штучно створюються паралельно розташовані складки. Плісировані спідниці і сукні були популярні в 1920-х, а потім в 1950-х і 1990-х роках, а в нинішньому році знову повернулися на світові подіуми.

Зараз на піку популярності довжина міді та максі. Можна обрати як повністю плісироване плаття, так і з окремими деталями у вигляді плісировки.

Фото: pinterest.com

Плаття-водолазка

Якщо ви плануєте зустрічати Новий рік вдома у вузькому сімейному колі, ви можете обрати просту і зручну сукню-водолазку, або як її ще називають светр-плаття. Така сукня може бути як приталеною, так і в стилі оверсайз, з коміром або без, а також її можна поєднувати з різним взуттям, створюючи незвичні образи.

Фото: pinterest.com

Сукня з об'ємними рукавами

Тим модницям, які збираються у новорічну ніч відправитися на вечірку, радимо обрати сукню з об'ємними рукавами. Це можуть бути рукава-ліхтарики, рукава-бутони, рукава-буфи. Зазначимо, що лук з такою сукнею краще не перевантажувати аксесуарами та іншими деталями - акцентні рукава візьмуть всю увагу на себе.

Фото: pinterest.com

Плаття на запах

Сукня такого фасону підкреслить вашу жіночність і витонченість. Для новорічної ночі 2021 можна обрати атласну сукню на запах сріблястого кольору з глибоким декольте і асиметричною спідницею. Такий фасон підкреслить всі ваші достоїнства і приховає недоліки. Доповнити образ можна елегантними туфлями-човниками і маленьким клатчем.

Фото: pinterest.com

Сукня-жакет

Незважаючи на стриманість і строгість, вона чудово підійде для зустрічі Нового року. Такий фасон сукні зараз на піку популярності, і багато знаменитостей вибирають його для червоних доріжок або важливих заходів.

Ви можете обрати як коротке плаття-жакет, так і варіант міді, приталений силует або оверсайз, а також підкреслити лінію талії поясом.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору