Лайм

Як виглядає модний новорічний манікюр на квадратні нігті: фото

Беріть собі на замітку

Для багатьох жінок похід в салон на стрижку, різні процедури, які омолоджують, або манікюр це своєрідний спосіб абстрагуватися від тривожних і депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже робили манікюр з ефектом металік, цього разу урізноманітніть його сміливим новорічним дизайном. theLime підібрав кілька цікавих ідей для нігтів квадратної форми.

Якщо ви ще не визначилися, який зробити манікюр на Новий рік 2023, вибирайте ніжний френч омбре. Це нова техніка, яка включає створення м'якого градієнта по центру нігтів, що переходить від темнішого відтінку до більш світлого, що дозволяє дизайну дзеркально відбиватися на кінчику френча. Такий варіант зимового манікюру підійде під будь-який образ. А доповнити його можна стемпінгом тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету.

Фото: instagram.com/nails_by_julsss

Ще один варіант поєднати декілька дизайнів, наприклад, французький манікюр із кольоровим кінчиком, об'ємний дизайн, який нагадує велику в'язку, а також малюнки сніжинок з невеликим каменем у центрі.

Фото: instagram.com/umanione_

Якщо ви маєте короткі нігті квадратної форми, вибирайте молочний відтінок гель-лаку. Доповнити його можна елементами, виконаними золотистим кольором. Це можуть бути як хаотичні мазки, так і стемпінг або геометричні фігури.

Фото: instagram.com/i_nail_today

На довгих квадратних нігтях гарно виглядатиме насичений синій відтінок. Один ніготь можна покрити контрастним кольором, наприклад, білим або молочним, і зробити на ньому оригінальний дизайн із вертикальною лінією, малюнком сніжинок та стразами.

Фото: instagram.com/deimanteds

Якщо у вас довгі нігті, покрийте їх частину білим кольором, а на кінчик нанесіть золотисті блискітки, а іншу частину бежевим. Один ніготь повністю виділіть лаком з великими блискітками. Також такий дизайн можна урізноманітнити зображеннями сніжинок.

Фото: instagram.com/akowalkowska_studiobeauty

Читайте також: Топ-12 ідей модного манікюру у головному кольорі 2023 року.

Для багатьох модниць новорічний манікюр це обов'язково покриття з яскраво-червоним гель-лаком. Однак не варто зациклюватись на однотонному дизайні, поекспериментуйте. Частину нігтів залиште глянсовими, а іншу – матовими. Один ніготь зробіть наполовину червоним, наполовину білим. А на інший нанесіть стемпінг із зображенням сніжинок.

Фото: instagram.com/studio.ak.nails

Ще один варіант у червоному: однотонне матове покриття, оригінальний френч із червоним кінчиком, малюнки контрастного кольору на одному з нігтів, а також дизайн з невеликими бусинами та стразами.

Фото: instagram.com/bberninails

Червоний новорічний манікюр можна урізноманітнити одним нігтем з напівпрозорим покриттям, на який нанести золотисті блискітки.

Фото: instagram.com/estetica_48

Ще один варіант на Новий рік 2023 – на кожному нігті зробити інший колір чи дизайн.

Фото: instagram.com/meloo_nails

Також можна вибрати для новорічного манікюру синьо-блакитну гамму кольорів. Доповнять такий нейл-арт зображення сніжинок, які можна намалювати від руки або нанести за допомогою спеціальних трафаретів.

Фото: instagram.com/nails__by__frenchie

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору