Лайм

Як розмалювати лице на Хелловін: добірка найкращих дитячих образів

Якщо ваша дитина не боїться сміливих експериментів

У ніч із 31 жовтня на 1 листопада у світі відзначатимуть Хелловін або День усіх святих. У багатьох школах та дитячих садках наприкінці жовтня проводять тематичні заходи, пов'язані з цим моторошним святом. Тому батькам доводиться виявляти креативність, щоб придумати забавні зачіски або оригінальні костюми. theLime ділиться добіркою образів, які можна втілити в життя, розмалювавши обличчя.

Читайте також: З трафаретом буде простіше: наглядна інструкція з вирізання гарбуза на Хелловін.

Відьма

Для дівчинки можна вибрати образ відьми. Спочатку наносимо на обличчя дитини зелений грим, коричневим чи чорним олівцем малюємо зморшки навколо носа, очей, рота. Обводимо очі фіолетовими тінями або чорною підводкою, за бажанням малюємо родимки. Виділяємо брови чорним олівцем – вони мають бути масивними. Зафарбовуємо губи червоною, чорною чи фіолетовою помадою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Зомбі

Зомбі – один із улюблених персонажів дітей на Хелловін, який підходить як для хлопчиків, так і для дівчаток. Основу образу зомбі становить бліде або сіре обличчя.

Щоб досягти потрібного відтінку, змішуємо білу та сіру фарбу, наносимо її на обличчя. Потім малюємо очі жовтим, фіолетовим, червоним кольором, щоб вийшов ефект синців. Навколо очей робимо кола, наносимо темні тіні, розтушовуємо їх. Слідом малюємо чорним кольором тонкі смужки по всьому обличчю, губи повністю зафарбовуємо чорним. Можна підмалювати криваві подряпини або зробити шов, шрами за допомогою серветок та клею ПВА.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com


Читайте також: Немає костюма на Хелловін? Ось 10 ідей макіяжу, який його замінить.

Джокер і Харлі Квін

Образ Джокера – найвідомішого антагоніста Бетмена – можна втілити на обличчі хлопчика, а для дівчинки підійде макіяж Харлі Квін – суперлиходійки та помічниці Джокера. Зробити його простіше простого: наносимо на все обличчя білий грим, робимо широку криваву посмішку до щок, а над та під очима малюємо перевернені трикутники.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Вампір чи граф Дракула

Головний вампір, прообразом якого стала реальна історична особистість – Влад Цепеш, став найулюбленішим персонажем дітей на Хелловін. Наносимо на обличчя білу або світло-сіру фарбу, можна додати кілька крапель фіолетового тону для ефектності. Промальовуємо брови чорним олівцем – краще зробити їх у формі будиночка. Обводимо очі блідо-червоним кольором, губи покриваємо шаром червоного гриму або залишаємо білими. Навколо рота промальовуємо нерівні потьоки крові за допомогою червоної фарби. Доповнити образ вампіра можна накладними штучними іклами та червоними лінзами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фея

Багато дівчат замість страшних образів на Хелловін обирають милих казкових фей або принцес. В цьому випадку вам необхідно зробити акцент на очах, виділивши їх тінями з блискітками, а також навколо очей наклеїти спеціальні стрази або намистини. Волосся також можна додатково покрити блискітками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Що можна приготувати на Хелловін: рецепт солодких булочок з гарбузом та карамеллю.
  2. Гарбузові кекси на Хелловін: як приготувати мафіни з простим тематичним декором.
  3. Що приготувати на Хелловін-2023: рецепт пісочного печива "Пальці відьми" став хітом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно