Лайм

Rixos Hotels уклав важливу угоду на управління великим курортом в Єгипті

Курорт може похвалитися унікальним розташуванням у відокремленій бухті на березі Червоного моря на південь від Хургади

Відома в усьому світі мережа готелів Rixos Hotels підписала угоду про управління найбільшим курортом "все включено" на узбережжі Червоного моря в Єгипті.

Турецька мережа розкішних готелів, в якій Accor володіє 50% акцій, уклала партнерську угоду з The Eastern Company for Investment and Touristic Development з метою поглинання та реконструкції існуючої курортної нерухомості. Реконструкція проекту планується завершитися в 2020 році і відкритися під назвою Rixos Hurghada Makadi Bay. Це буде мега-курорт на 1636 номерів з інфраструктурою світового рівня для відпочинку, спорту і розваг, що відрізняє бренд Rixos у всьому світі.

Курорт розташований в унікальному місці - у відокремленій бухті на березі Червоного моря на півдні від Хургади. Оновлена інфраструктура Rixos Hurghada Makadi Bay включатиме індивідуальні вілли, критий і відкритий спа-центри, фітнес-центр, дитячі клуби, аквапарк, пляжний лаундж, великий конференц-центр, широкий вибір ресторанів і барів, а також широку розважальну зону з амфітеатром.

"Це знаковий момент в історії розвитку нашого бренду, який виводить на ринок найбільший в світі курорт Rixos з найширшим спектром послуг і унікальних і динамічних розваг", - сказав засновник і глава правління Rixos Hotels Фетті Таміндже.

"Наше бачення полягає в тому, щоб перетворити узбережжі Макаді-Бей в провідне місце відпочинку і розваг на Червоному морі, і в цьому відношенні бренд Rixos з його унікальною концепцією гостинності та успішним досвідом роботи на курортному ринку Єгипту, має стратегічне значення. Це просто ідеальне поєднання", - прокоментував генеральний директор The Eastern Company for Investment and Touristic Development Махмуд Ел-Сайед Муса Ел-Шаркаві.

Реконструкція існуючої нерухомості буде здійснюватися в два етапи, кожен з яких займе один рік. В ході першого етапу будуть додані крила житлових будинків і інфраструктура, покликана підвищити клас курорту відповідно до стандартів бренду Rixos.

Після завершення першої фази відбудеться офіційне відкриття Rixos Hurghada Makadi Bay з номерним фондом в 815 номерів, включаючи вілли, ресторани, пляжний лаундж, оздоровчий і спа-центр, численні басейни, малий аквапарк, дитячі клуби і великі відкриті майданчики для фітнесу і розважальних програм.

Другий етап реконструкції почнеться після відкриття курорту і включатиме в себе аквапарк площею 23 000 кв. м, а також модернізацію решти готельної інфраструктури.

Rixos Hotels є турецьким брендом розкішних з глобальним портфелем з 25 готелів в 7 країнах, 17 з яких працюють як морські курорти. Щорічно мережа приймає понад 1 мільйон гостей.

Після придбання в 2017 році 50% акцій компанії Група Accor схвалила впровадження повністю інтегрованої курортної моделі Rixos "все включно, все ексклюзивно" на ключових ринках Близького Сходу, де ця концепція є новою, але швидко набирає обертів.

Rixos Hurghada Makadi Bay розширить присутність Accor в Єгипті до 25 об'єктів, при цьому в роботі знаходиться ще 13 проектів, що представляють диверсифікований портфель брендів Групи, включаючи Fairmont і Movenpick.

На Червоному морі і північному узбережжі Єгипту портфель Accor в даний час включає Rixos Sharm El Sheikh, Rixos Alamein і Rixos Premium Seagate в затоці Набк, а також Mövenpick El Gouna і Mövenpick Soma Bay.

Rixos Hotels - одна з найбільш швидко зростаючих міжнародних мереж преміальних готелів в світі, яка була заснована в 2000 році.

Всі готелі та курорти Rixos оснащені ексклюзивними велнесс- і SPA-центрами з автентичним турецьким хаммамом і унікальним набором SPA-процедур. Кожен готель пропонує різноманітність ресторанів і барів, вражаючий набір розваг і широкий вибір розкішно оформлених номерів і люксів.

За гостинність, індивідуальний підхід і відмінну кухню готелі Rixos неодноразово удостоювалися престижних міжнародних нагород, включаючи: American Five Star Diamond Award, Conde Nast, World Travel Awards, Trip Advisor and Great Hotels of the World.

Rixos Hotels в даний час управляє чотирма готелями в Об'єднаних Арабських Еміратах: Rixos Premium Dubai, Rixos The Palm Dubai, Rixos Bab Al Bahr-Ras Al Khaimah і Rixos Saadiyat Island-Abu Dhabi.

Accor - це провідна в світі група в сфері гостинності, що пропонує високоякісні послуги та унікальний досвід гостям в більш ніж 4800 готелів, курортів і резиденцій в 100 країнах світу. З неперевершеним портфелем брендів від люкс до економ-класу Accor представляє "ноу-хау" в галузі гостинності вже більше 50 років. Крім розміщення Accor пропонує клієнтам нові можливості для життя, роботи і розваг, залучаючи до співпраці кращі бренди в сегментах громадського харчування, нічного життя, благоустрою та коворкінгу.