Лайм

Місто в Австралії вперше за 40 років засипало снігом, і ці фото заворожують

Місцеві жителі захоплені рідкісним подарунком погоди

Поки Північна півкуля знемагає від літньої спеки, в Південній панує зима. В австралійському місті Лонсестон вперше за 40 років випав сніг, і місцеві жителі сприйняли це з таким ентузіазмом, що засипали соціальні мережі прекрасними фотографіями.

Фото: https://www.instagram.com/huon_valley_queenslander/

"Це дуже рідкісна подія для Тасманії, - розповів метеоролог Метью Томас Yahoo News Australia. - В останній раз ми бачили сніг у Лонсестоні на початку 1970-х років. Снігопади трапляються в Австралії, але рідко буває, щоб сніг накопичувався там, де ви могли б на нього фізично наступити. Він дуже швидко тане і в основному реєструється як дощ".

Фото: https://twitter.com/LSTAirport

Фото: https://www.instagram.com/huon_valley_queenslander/

Фото: @thelucidbull / Twitter

У соціальних мережах люди захоплюються погодою, знімають приголомшливі пейзажі, катаються на лижах і сноубордах. "Мені 61 рік. Ніколи не бачив снігу в Лонсестоні", - написав у Твіттері місцевий житель. "2020 щорічно стає все більш і більш дивним", - погодилася його землячка.

Фото: https://twitter.com/JanelleKerrison

Фото: https://twitter.com/JanelleKerrison

Фото: https://twitter.com/JanelleKerrison

Фото: @ DavidMohr5 / Twitter

  • Пінгвінам в зоопарку подарували генератор мильних бульбашок, і такої дитячої радості ніхто від них не чекав. Птахам встановили нову забаву, щоб вони не нудьгували без людей.
  • У мережі показали кращі астрофото року. Як виглядають космічні пейзажі і примарні галактики, які претендують на перемогу в конкурсі Astronomy Photographer of the Year 2020.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.