RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Погляд

Україна не може захистити себе від окупантів: кілька очевидних причин

Україна є слабкою державою, яка не може реально себе захистити

Україна є слабкою державою, яка не може реально себе захистити Фото: УНІАН

Російські пропагандисти заявляють про те, що необхідно окуповані території Донбасу перетворити на єдину "державу" і підтримувати з нею відносини. Чому Україна не повинна звертати уваги на такі заяви, і що необхідно робити замість цього, щоб захистити себе від агресора, "Апострофу" розповів російський фінансист і блогер Слава Рабинович.

Я б на місці України давно припинив стежити за тим, про що говорять як (російський пропагандист Володимир, - "Апостроф") Соловйов, так і президентська адміністрація Росії. Це все одно, що взяти і поставити себе на місце Ізраїлю і уявити собі, що в Тель-Авіві та Єрусалимі кожен день обговорювали би те, що сказали по телевізору де-небудь в тих країнах, де спонсорують ХАМАС і Хезболлу, або ті, хто навчає на палестинських територіях нападати з ножами на перехожих в ізраїльських містах.

Цим ви займаєтеся вже три роки, не займаючись майже нічим, чим займається Ізраїль для боротьби із зовнішньою агресією і з зовнішнім та внутрішнім тероризмом. Загальна картина говорить про те, що Україна є слабкою державою, яка не може реально себе захистити, хоча б якимось чином наближаючись до того, як це робить Ізраїль. І не тільки, до речі, Ізраїль, але Ізраїль є гарним прикладом.

Чому в Україні цей приклад не працює? Може, це через те, що Ізраїль не співпрацює з тими, хто бажає окупувати його? Може, Ізраїль не співпрацює з терористами, на відміну від України? Може, в ізраїльського прем'єр-міністра немає бізнесу на території країни-агресора? Може, Ізраїль не пиляє свій власний бюджет через сірі схеми, які створюють між двома країнами, одна з яких є не просто країною-агресором, а окупувала територію іншої?

Може, в цьому проблема? Може, в Ізраїлі не все так запущено, що називається, щодо співпраці з іншою державою-терористом-вигнанцем-агресором?

Читайте також

Новий закон про мобілізацію: що зміниться для українців

Після кількох місяців дискусій Верховна Рада таки ухвалила багатостраждальний закон

У Верховній Раді склалася прикра ситуація навколо законопроекту про мобілізацію – нардеп Ірина Фріз

Нардеп Ірина Фріз розповіла про те, як Верховна Рада розглядає законопроект щодо мобілізації

Шило у браслеті: чи зможе скандальний чиновник уникнути покарання

Співробітник СБУ, близький до Офісу президента, навряд чи ризикує догодити за ґрати