RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Путінський режим безповоротно впаде - Влад Росс

Астролог передбачив розвал Росії і кінець війни на Донбасі

Астролог передбачив розвал Росії і кінець війни на Донбасі Фото: Дарья Давыденко / Апостроф

Україну в найближчі сім років чекають глобальні позитивні зміни і економічне зростання. А Російську Федерацію, навпаки, чекає розпад і падіння путінського режиму. Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів астролог ВЛАД РОСС. Також він розкрив, яких змін варто очікувати на політичному небосхилі України і що зірки говорять про завершення війни на Донбасі.

Першу частину інтерв'ю читайте тут: Результат президентських виборів усіх здивує, а Крим перейде іншій країні - Влад Росс

- Що чекає Україну - процвітання чи криза?

- Справа в тому, що Уран якраз 8 березня входить у зодіакальний знак Тільця. Уран - це великі зміни. Україна і за Григоріанським календарем, і фізично пов'язана саме з цим знаком зодіаку, а він входить на цілих сім років. Тобто нас чекають сім років тотальних змін у країні, сім років розрубування гордієвого вузла корупції, економічне зростання, починаючи з 2021 року, коли з'єднаються дві планети, найбільші в сонячній системі - Юпітер і Сатурн - у знаку Водолія. У нас будуть дуже великі зміни, але українці не повинні втратити цей шанс, наданий Ураном, починаючи з 8 березня.

Завдяки Урану і його входженню в зодіакальний знак Тільця, може повністю змінитися політична ситуація в Україні: хто сьогодні був зверху, завтра буде вже знизу. Тому я дотримуюся своїх прогнозів, що переможе "темна конячка", людина, від якої ніхто не очікує, що вона стане президентом.

Фото: Дар'я Давиденко / Апостроф

- Тобто ці зміни в наступні сім років будуть все-таки сприятливими?

- Вони нас приведуть до того, що в 2024 році з'явиться можливість реального приєднання до НАТО і Євросоюзу, коли Юпітер увійде в зодіакальний знак Тільця. Юпітер - це велике щастя, а Тілець - це наша країна. Коли ми проводили Євро-2012, Юпітер був у Тільці, і ми блискуче це зробили. Тобто країна була на підйомі. І ось через 12 років, у 2024 році знову будуть такі шанси.

- Сьогодні можна почути таку думку, що президент-утікач Янукович може повернутися в Україну. Наскільки це реально?

- Він мріє про це. Він - це зодіакальний знак Рака. Рак - це завжди Батьківщина, це мрії про те, щоб повернуться до себе на Батьківщину, до себе в країну. Швидше за все, так воно і станеться, коли, можливо, якимось чином Донбас отримає певний статус, Янукович повернеться до себе на вотчину, на Донбас. Його Донецьк, саме туди він може повернутися, але тільки не в нашу країну.

- Чи можливо, що в найближчі роки в Росії відбудеться зміна влади і Путін піде?

- Путін точно не дотягне далі, ніж 2021 рік, тому що саме королівська комбінація зірок, яка змінює всі тренди - Сатурн і Юпітер входять у зодіакальний знак Водолія, пов'язаний із Росією, значить, варто очікувати повороту стратегій, якогось вектору розвитку країни. Тобто після 21 грудня 2020 року путінський режим однозначно і безповоротно впаде.

Великий середньовічний пророк, який передбачив його прихід до влади, говорив, що Путін піде в "путіну". Він просто може піти кудись на дно, його або втоплять, або ще щось. Принаймні його прихід до влади, коли потонув "Курськ" (російський атомний підводний крейсер, затонув 12 серпня 2000 року, - "Апостроф") багато про що говорить. Навіть прізвище Путін - від слова "путіна". А насправді, у нього фінно-угорські корені, тому Путін ніякий не росіянин, забудьте про це, подивіться на його фіно-угорську фізіономію, і в перекладі з фіно-угорської мови "пут" - це котел. А котел - це розпалювання війни, аж до того, що при його правлінні можлива атомна війна.

У Нострадамуса, здається, 70-й катрен, 10-та центурія, сказано: 1999 рік, сьомий місяць, за старим стилем - це восьмий, буде воскресіння великого правителя Чингісхана; до і після його правління буде царювати Марс, тобто планета війни. Я дивився, вибирав, тільки Путін в цей момент був призначений наступником Єльцина, 9 серпня 1999 року в аурі найстрашнішого затемнення на території Європи. Просто всюди його було видно, прямо посеред білого дня, було повністю закрито сонце на дуже тривалий період. І в цей момент прийшов Путін, який може почати атомну війну. Нострадамус, принаймні, такий сценарій передбачав. Дай бог, щоб він не збувся.

- Під час правління Володимира Путіна в Україні будуть якісь нові спалахи сепаратизму або анексія якихось територій?

- Ні, це вже в минулому. Але 2020 рік небезпечний, адже Путіну взагалі не потрібен Донбас. Всі питають мене: Росія забере Донбас чи ні, адже там продовжують роздавати російські паспорти. Але Путіну потрібна вся Україна, принаймні її східна і південна частина, щоб повністю окупувати море і перекрити підхід до моря нашій країні. Йому потрібно, щоб потоки води йшли з Херсонської області до Криму. Він весь час буде про це мріяти. Якщо він не домовиться з новим президентом нашої країни, то імовірно, розпалювання якихось військових конфліктів триватиме весь 2020 рік. Але, я думаю, після 2021 року путінський режим впаде. Тобто нам залишилося недовго чекати. У 2021 році я вже не бачу війни на Донбасі.

Фото: Дар'я Давиденко / Апостроф

- Багато військових експертів кажуть, що не варто радіти можливій зміні влади в Росії, так як це становить великі ризики для України.

- Ми тільки від цього виграємо. Розпад Російської Федерації почнеться після входження Плутона в знак Водолія. Плутон - це смерть і перетворення, а Водолій - це знак Росії, він увійде туди з 2024 року, вже в 2025 - він буде точно там. Поворотним для Росії буде 2025 рік - вона почне розвалюватися. Першими відваляться Чечня і Кавказ.

- Тобто ви не бачите ризиків для України в разі розпаду РФ?

- Навпаки, буде посилення позицій нашої країни у світі. Але шовіністичні настрої навіть таких політиків, як Навальний, який сказав: "Крим - не бутерброд, щоб його віддавали назад", триватимуть, природно, що ця імперська політика продовжуватиметься, але без такого наносного тупізму, без такої шизофренії, як у Путіна, що потрібно починати якісь війни.

- Чи можлива в сучасному світі третя світова війна?

- Третьої світової війни не буде, весь світ точно не буде воювати. Але якісь конфлікти і військові дії, я не виключаю. Це може бути на Далекому Сході. І дві країни, які претендують на світові війни - США і Китай, це між ними може початися конфлікт, навіть несподівано. Тим більше, що Кім Чен Ин не домовився з Дональдом Трампом, тому взагалі може бути все, що завгодно: і на Близькому Сході, і на Далекому Сході, і навіть між Індією і Пакистаном, які також мають атомну зброю. Добре, що ця війна жодним чином не торкнеться нашої країни.

Читайте також

Г'юстоне, у нас проблеми: чи спрацює новий закон про мобілізацію

Процес реалізації нового закону про посилення мобілізації ризикує провалитися через неготовність відповідних органів

Великдень 2024: скільки коштують продукти до святкового столу

Якою буде вартість великоднього кошика середньої української родини у 2024 році

Національна гвардія України: служба з прицілом на "після перемоги"

Служба в Нацгвардії – найкращий варіант роботи для молоді після війни