RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Починається нова фаза війни: британська розвідка назвала "найгарячіший" напрямок на фронті

Війна проти російського окупанта, яка триває вже 164 добу, набирає обертів. Починається нова фаза, яка стане не менш кривавою.

Про це попередила британська розвідка, яка назвала можливі "гарячі" напрямки.

Так, у звіті розвідки йдеться про те, що війна, яку у лютому цинічно розв'язала Російська Федерація, найближчим часом увійде до нової фази. Найзапекліші бої можуть переміститися на лінію фронту завдовжки 350 км. Йдеться про лінію на південний захід від Запоріжжя до Херсона, паралельно Дніпру. Фахівці наголошують, що ЗСУ останнім часом часто зосереджують цілі на складах, мостах та залізничному сполученні на Півдні України.

У Міноборони дружньої країни також повідомили про переміщення обладнання з окупованих Росією Мелітополя, Бердянська, Маріуполя та з материкової частини РФ через Керченський міст до Криму.

Нагадаємо, раніше військовий експерт також попередив, що Росія може піти на нове загострення, спробувавши повторити події 24 лютого.

Також повідомлялося про те, що окупанти готують великий контрнаступ на південному напрямку, щоб протидіяти успіхам українських військових. Основним районом для удару може бути обрано Миколаївську або Запорізьку область.