RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Вій навпаки: у мережі висміяли кадри з Путіним на різдвяній службі

Президент РФ Володимир Путін став об'єктом для глузувань після участі у святковому богослужінні з нагоди Різдва.

Відеоролики за участю глави Кремля опублікували пропагандистські ЗМІ.

Так, на оприлюднених кадрах можна побачити, що Володимир Путін був єдиним гостем на святковому богослужінні з нагоди Різдва. Глава Кремля в оточенні ікон та свічок слухав молитви, які читав священик.


Іноді Володимир Путін хрестився і вдавав, ніби він залучений до святкового богослужіння.

Читайте також: Оскар російським постановникам: на фото з Путіним помітили одну і ту саме масовку

Користувачі соцмереж з гумором відреагували на опубліковані пропагандистами кадри та припустили, що співробітники ФСБ та ФСО спеціально не пускали до храму гостей, щоб російський президент наодинці був на службі.

Деякі користувачі зазначили, що з таким серйозним обличчям Володимиру Путіну потрібно готуватися до трибуналу в Гаазі, а не до богослужіння.

"А де люди?", "Вій навпаки", "Воно боїться", "Вже навіть ФСБшників боїться?", "Не злякався і прийшов у храм...", "Ця людина була більшу частину життя активним комуністом", "Путін на святковій службі одягнений, як на лижну прогулянку, і заскочив на хвилинку пофоткатись, не знімаючи бронекуртку", - написали користувачі у коментарях під відеороликом.

Раніше ми розповідали, що журналісти ідентифікували людей, яких Володимир Путін зібрав для масовки у новорічному зверненні.