RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

ЗСУ "накрили" окупантів у Новоайдарі: десятки загинули, відео

Сили оборони України завдали удару по лікарні в окупованому Новоайдарі, на території якої загарбники обладнали військовий госпіталь.

Про це у своєму Facebook повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, "бавовна" сталася в медзакладі в окупованому Новоайдарі, де на лікуванні перебували поранені російські військовослужбовці.

Читайте також: У Криму повідомили про "бавовну" біля військового аеропорту: фото

Внаслідок точного удару Сил оборони України було ліквідовано понад 10 загарбників.

"Щось не так з лікарнею, де окупантів лікували. Десятки загиблих росіян, не долікувалися... У Кобзон аншлаг", - додав Гайдай, коментуючи "бавовну" в Новоайдарі.

Знищення військового госпіталю ЗС РФ у Новоайдарі підтверджує Міністерство оборони Росії. У відомстві країни-агресора стверджують, що вогонь по лікарні вівся вранці 28 січня з РСЗВ HIMARS.

"В результаті попадання реактивних снарядів з осколково-фугасною бойовою частиною в будівлю загинуло 14 і отримали поранення різного ступеня тяжкості 24 пацієнти лікарні та медичний персонал. Усім постраждалим внаслідок ракетного удару ЗСУ надається кваліфікована медична допомога", - продовжили в Міноборони РФ і заявили, що у лікарні медична допомога надавалася не лише військовим, а й цивільним особам.

Раніше ми розповідали, що в окупованому Мелітополі сталася масштабна "бавовна".