RU  UA

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

Прикинулись військовими: у Києві чоловіки пограбували жінку на 3 млн гривень

У Києві співробітники правоохоронних органів затримали чотирьох чоловіків за звинуваченням у крадіжці 3 млн гривень у жінки. Зловмисники видавали себе за військових.

Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

За даними слідства, фігуранти стежили за жінкою за допомогою трекера, встановленого на її автомобілі. У день нападу вони чекали на жертву біля її будинку в одному з районів Києва. Коли вони побачили її, то розпорошили в обличчя сльозогінний газ, після чого вирвали з рук пакети з 3 млн гривень і втекли з місця злочину.

Підозрювані були одягнені в камуфляжну форму, тим самим намагалися видати себе за військових. Зловмисниками виявились двоє уродженців Херсона та двоє уродженців Луганської області.

Невдовзі їх затримали: викраденими грошима вони розпорядилися на власний розсуд.

Заарештованим повідомили про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбійний напад, скоєний за попередньою змовою групою осіб та спрямований на присвоєння особливо великою сумою грошей в умовах воєнного стану). Якщо їх провину буде доведено в судовому порядку, то їм може загрожувати позбавлення волі на строк до 15 років із конфіскацією майна.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Дніпрі встановили всіх причетних до тортур та протиправного позбавлення волі колишнього військовослужбовця, а одного з підозрюваних затримали.