RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Автівка заведеться у найсильніші морози: в АЗК UPG розповіли про арктичний дизель

Для водіїв із дизельним типом двигуна різке зниження температури повітря – це постійне випробування, тому варто подбати про вчасний перехід на зимовий дизель.

Під час похолодання гарним рішенням стане зимовий EURO DIESEL, а у найхолодніші періоди автолюбителям варто обрати максимально морозостійкий DIESEL Арктика, який є в продажу у Національної мережі АЗК UPG.

Морозостійкий DIESEL Арктика на АЗК UPG

На відміну від бензину дизпальне містить парафінові вуглеводні. Тож під час зниження температури повітря від –15°C і нижче звичайне літнє дизпальне починає густішати. А отже, порушується якість розпилювання пального форсунками, а фільтри відмовляються пропускати через себе гелеподібну субстанцію. Саме у наявності депресорних присадок, які запобігають кристалізації парафінів, і полягає основна відмінність зимового дизеля.

Національна мережа АЗК UPG реалізує два види дизпального, яке варто використовувати у холодну пору року: зимовий EURO DIESEL із температурою фільтрування до –22° С та DIESEL Арктика, який не замерзає навіть коли позначка термометра опускається до поділки –37° С.

Як і решта видів пального, арктичний дизель від UPG імпортується напряму з Європи та відповідає п’ятому екологічному стандарту та вимогам ДСТУ.

Попри суворий холод високоякісне пальне гарантує легкий розгін автівки, чудову маневреність та безпечну експлуатацію двигуна. Підтвердженням цього є високе цетанове число, котре сягає позначки 52 (згідно з нормою не нижче 48).

Ще один важливий показник якості пального – вміст сірки та ароматичних вуглеводнів в арктичному дизелі – також у межах норми.

Найбільш морозостійке, призначене для експлуатації в умовах арктичного клімату дизельне пальне відповідає стандарту Євро-5, що передбачає суворіші вимоги до ступеня очищення від часток, котрі забруднюють довкілля.

Перед тим, як потрапити в бак автомобіля, пальне проходить багаторівневу перевірку, що гарантує його якість. Кожна партія має сертифікат якості виробника із зазначенням європейської країни, звідки його було поставлено.

Арктичний дизель від АЗК UPG

"На кожному АЗК UPG ви завжди можете ознайомитися з паспортом, який підтверджує, що це пальне пройшло вхідний контроль в Україні та відповідає стандартам ДСТУ. Із зимовим EURO DIESEL та стійким до наднизьких температур DIESEL Арктика від UPG ви завжди будете впевнені в роботі свого авто попри примхи погоди!", - зазначили в мережі.