RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Cybersafe.pandemic розкажуть про практичні інструменти захисту інформаційних даних

новини компаній

Cybersafe.pandemic 25 червня запрошує отримати на online-івент інструменти щодо захисту компанії і особистої інформації.

Детальна інформація та форма для реєстрації знаходиться на сайті компанії.

На івент 12 експертів з кібербезпеки і IT-директорів з EY, IBM, Cyber School, EPAM і інших великих компаній розкажуть, як трансформувалася безпеку в 2020 році, і поділяться актуальними інструментами захисту даних.

Ключові теми заходу:

- як переконатися в безпеці системи, яку розробляє для вас підрядник. Про це розповість керівник підрозділу інженерів з кібербезпеки харківського офісу компанії Ерамов Віталій Балашов;

- як організувати безпеку і ефективність при віддаленій роботі співробітників, від творця ПО Mirobase Михайла Яхимовича;

- як уникнути витоку чутливих даних, використовуючи підхід "Zero data", поділиться досвідом Product Manager at Very Good Security Ірина Зяхор.

- про трансформацію безпеки в 2020 році розкажуть лідер напрямки IBM Security Андрій Кузьменко та провідний технічний експерт IBM Security Віталій Воропай.

У Cybersafe.pandemic уточнили, що захід буде корисно власникам і CEO компаній, які хочуть бути в курсі актуальних загроз інформаційної безпеки, щоб підготувати свою компанію; IT-директорам, які хочуть отримати досвід експертів в умовах різкого переходу співробітників на роботу з дому; незалежних консультантів, PR-фахівців і маркетологам.

Бізнес-медіа бюро Ekonomika + завжди підтримувало підприємців, надаючи доступ до знань і інструментів фахівців. Тому організатори запустили формат участі FREE, по якому всі бажаючі зможуть отримати доступ до виступів 4 спікерів безкоштовно.

Організатори подбали про те, щоб учасники отримали всі можливості живого заходи. Буде забезпечено максимальний ефект присутності за рахунок якісного відеопотоку з декількох камер і онлайн-монтажу в режимі реального часу; можливість задавати питання спікерам під час виступу - їх озвучить ведучий-модератор; моментальний доступ до презентацій; онлайн-чат з експертами - учасники зможуть проконсультуватися щодо своїх кейсів в закритому чаті в заздалегідь обумовлений час; нетворкінг - в закритій Telegram-групі зберуться понад 400 учасників з різних сфер, щоб знайти рішення завдань і протистояти загрозам кібератак, з якими стикаються компанії.

У Cybersafe.pandemic уточнили, що кожну годину незахищені від DDoS-атаки компанії втрачають до $ 60 тис, при цьому більше половини кібератак відбуваються через електронну пошту і зовнішні інтернет-ресурси. Тому організатори заходу закликають захистити свої дані.

Форма для реєстрації на online-івент Cybersafe.pandemic - за посиланням.