RU  UA

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

В Україні заявили про підписання з Білоруссю контрактів на величезну суму

Під час Другого форуму регіонів за участю Білорусі та України, який стартував в Житомирі, між бізнесом підписані контракти на більш ніж півмільярда доларів США.

Як повідомили в Торгово-промисловій палаті України, в Житомирі пройшли бізнес-переговори і підписання ділових контрактів і угод.

"Білорусь - дуже важливий торговий партнер України. За обсягами взаємної торгівлі в першому півріччі цього року вона займає п'яте місце серед всіх країн світу (після Китаю, Росії, Німеччини та Польщі). Для нас дуже важливо, щоб Україна і Білорусь налагодили тісне торговельне співробітництво і відновили обсяги товарообігу. У планах на цей рік - цифра не менше 8 мільярдів доларів", - заявив президент ТПП України Геннадій Чижиков.

За його словами, переговори Білорусі та України в Житомирі стануть суттєвим кроком вперед у розширенні обсягів взаємної торгівлі та номенклатури українського експорту.

Нагадаємо, що в Україні знайшли точне пояснення заяві президента Білорусі Олександра Лукашенка про врегулювання конфлікту на Донбасі без участі США.