Банки

Лідер галузі з інновацій: в Альфа-Банку Україна розповіли про важливе досягнення

Альфа-Банк Україна був визнаний найінноваційнішим у фінансовому секторі у списку "Топ-100" видання Delo.ua.

Редакція журналу склала свій рейтинг "Інноваційні компанії" спільно з профільними експертами і читачами, повідомляє прес-служба банку.

У списку були виділені 50 найбільш інноваційних компаній і по 5 лідерів у кожній галузі. Для складання рейтингу були розглянуті 160 компаній з різних сфер, в лонг-лист включені ті, річний оборот яких перевищує 100 млн грн. У список потрапили компанії, які розробили новий або вдосконалили існуючий продукт, технологію або послугу, а також ті, які використовують інноваційні підходи в управлінні бізнес-процесами.

Експертне журі оцінювало компанії за трьома параметрами: інноваційність продукту компанії, інноваційні підходи в управлінні бізнес-процесами, масштаб інновацій компанії. Читачі Delo.ua в ході голосування, яке тривало протягом трьох тижнів, також могли пропонувати до участі компанії, вказавши, чому компанію можна вважати інноваційною.

У фінансовому секторі Альфа-Банк Україна був відзначений завдяки запуску технологічної онлайн-платформи Alfa Digital. Останньою на сьогодні інновацією Альфа-Банку стала осіння емісія унікальних платіжних карт без нанесення номера і інших реквізитів. Номер картки, термін дії та CVV-код такої карти клієнти банку можуть побачити в мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine. Це має зробити використання карти максимально безпечним. Також однією зі значних інновацій став проект "ОК, Альфа!" - онлайн-платформа для підприємців з простою онлайн-реєстрацією і відкриттям рахунку без візиту в банк.