Налоги

"Філіп Моріс Україна" об'явили кращим платником податків Харківської області

Компанія "Філіп Моріс Україна" стала переможцем регіонального туру рейтингу "Сумлінні платники податків-2018" та визнана кращим платником податків Харківської області.

За даними ДФС, у 2018 році компанія сплатила до бюджету 14,8 млрд грн податку.

Наразі"Філіп Морріс Україна" входить в топ-10 найбільших платників податків в Україні.

ПрАТ "Філіп Морріс Україна" та ТОВ "Філіп Морріс Сейлз енд Дистриб’юшн" є афілійованими компаніями Філіп Морріс Інтернешнл. За 1994-2018 роки компанії інвестували понад 370 млн доларів у виробництво та дистрибуцію сигарет в Україні, включаючи будівництво сучасного виробничого комплексу в Харківській області. Сума податків і зборів, сплачених компаніями до бюджетів усіх рівнів у 2018 році становила 17,2 млрд гривень. У компаніях на даний час працюють понад 1300 працівників.

Філіп Морріс Інтернешнл - міжнародна тютюнова компанія, що здійснює виробництво та продаж сигарет, бездимних продуктів та відповідних електронних пристроїв та аксесуарів, інших нікотиновмісних продуктів. У компанії заявляють про націленість на трансформацію тютюнової індустрії з метою "створення майбутнього без тютюнового диму" завдяки новій категорії продуктів зі зниженим ризиком у порівнянні з палінням.

В Україні компанія виробляє свою продукцію на фабриці в Харківській області.

Продукція Philip Morris в Україні представлена торговими марками Chesterfield, Bond Street, Marlboro, L&M, Parliament та ін. З 2016 року на українському ринку представлені електронні системи нагріву тютюну IQOS.