Що робити "швидким"? Під Києвом "герої парковки" і натовпи пішоходів заблокували трасу, фото

У дендропарку "Добропарк", що розташований під Києвом, збирається багато відвідувачів. На під'їзді до комплексу спостерігаються затори, а припарковані авто заважають руху автомобілів.

Про це у Facebook повідомила журналістка Лариса Гуменюк.

Вона звернулася до власника дендропарку Ігоря Добруцького. "Ви розбудували в полі красивий парк, вклали великі кошти, замовили широку рекламну кампанію в багатьох ЗМІ, запрошуючі до себе відвідувачів, але чому ви не подбали про їх комфорт та наплювали на зручність місцевих мешканців Мотижина, в якому парк знаходиться, і всіх, хто їхав сьогодні Житомирською трасою", - написала Гуменюк, опублікувавши фото затору.

За її словами, по всій трасі в обидві сторони в районі повороту на Мотижин, припарковані машини перешкоджали руху. Люди натовпом йшли по переходу, гальмуючи рух по трасі.

"Затор в село Мотижин почався на розвороті і розтягнувся в обидва боки до Добропарку і кілометра на 2 за ним, місцеві мешканці не могли дістатися до своїх домівок, сільський автобус в тому заторі простояв майже годину (відстань від траси до села 3 км). А як мала добиратися швидка?", - пише журналістка.

У п'ятницю, 7 травня, в Києві відкрилася виставка тюльпанів на Співочому полі в Печерському ландшафтному парку.