RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Середній палець і бійка: біля НАУ водій нервово відреагував на зауваження велосипедиста, відео

У четвер, 1 червня, в Києві біля Національного авіаційного університету водій Porsche побився з велосипедистом після зауваження.

Про це повідомляє Telegram-канал "Ху* ий Київ".

За словами велосипедиста, він їхав з дитиною на велосипеді, а водій створив аварійну ситуацію, перегородивши своїм автомобілем велодоріжку під новим мостом, на НАУ.

"Моє зауваження він проігнорував за що отримав міжнародний жест - середній палець. Напевно, його це обурило, не так звичайно, як то що він наплював на мою безпеку і дитини на велодоріжці, і він вирішив перегородити дорогу на велодоріжці на повороті з Гузара на Гарматну , де і почав погрожувати мені з дитиною на руках розправою ", - каже чоловік.

Коли люди зійшлися, водій Porsche злякався сів у машину зі своєю дівчиною.

"Я залишив дитину вдома, викликав поліцію і очікував їх прибуття біля вказаного автомобіля. За той час поки поліція їхала (близько години) цей водій, покликавши своїх друзів і вони вирішили зі мною розправитися. Побили шолом, велосипед і мене самого. Відео з нападом і побиттям зафіксовано і направлено в поліцію", - зазначив велосипедист.

24 червня в Бучанському районі Київської області сталося ДТП за участі велосипедиста. Водій легковика хотів проскочити перед вантажівкою, але збив двоколісний транспорт.